Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan 20 év feletti lány van, akinek nincs komoly kapcsolata?
Csak egy dilettáns felvetésedre reagálnék, mert valamiért késztetést érzel két mondatonként leírni.
"Ugyanis minden barátnőm mostanában egyre többször panaszkodik arra, hogy a pasik, akikkel összeakadnak mind csak a szexre hajtanak"
Megsúgom, alapvetően minden férfi szexet akar. Így vagyunk kódolva. Az már más kérdés, ha te és a barátnőid csak ezt tudtok adni, akkor csak erre fogtok kelleni. Plusz tipikus hülyepitsha felfogás, hogy először elzenged az ódát, hogy mennyi paréj vagyok hogy általánosítok, majd benyögsz egy ilyet. Nem csalódtam, zseniális.:D
Ja nyilván, annyira bírom mikor arra hivatkoznak itt a pasik, hogy hát mi így vagyunk "kódolva". És azt hiszed ezzel akkor meg is van oldva?
Meg amikor jön a másikra mutogatás, a saját magunk fényezése és a másikra való összes sz*ar áthárítása, miszerint biztos azért akarnak a férfiak csak szexet tőlünk, mert csak erre vagyunk jók.. Ez aztán a felfogás, sikerült fényesre nyalnod a dolgokat, nehogy már valamiben ti is hibásak legyetek.
Normális, iskolázott, felnőtt nőkről van szó, nem r*ibancokról, akik f*aszról-f*aszra szállnak! Bőven tudnának többet is nyújtani, de erre esélyt sem kapnak.
Abban pedig az égvilágon semmi általánosítás nincs, hogy elmondom mit TAPASZTALUNK! Ezek megtörtént dolgok és ha jól emlékszem nem azt mondtam, hogy minden férfi szexre megy. Ez az eget verő nagy általánosítás, meg gyűlölködés, meg a 99,99%-uk ilyen szövegeket az itteni nőgyűlölő hisztigépek nyomják. Összekeversz velük. :)
"Normális, iskolázott, felnőtt nőkről van szó."
Ja, látom, mintha egy 14 éves lánnyal vitatkoznék. De tudod mit? Pont nem érdekel, mindenben igazad van, az összes veletek találkozó férfi csak balek és csak szexre megy, ti meg vagytok a tökéletes, intelligens, kifinomult nőstények, akik csak egy szolid férfire vágynak.:D Néha azért csodálkozom, ilyen logikával hogy tudnak emberek életben maradni, bár az hatalmas segítség, hogy neked meg a barátnőidnek van egy plusz lyuk a lábatok közt. Felsőbb testrészekkel nehéz dolgod lenne.:D
"Ja, látom, mintha egy 14 éves lánnyal vitatkoznék."
És ezt pont te mondod??? :DDD Hát ez hatalmas. Most szerintem nem mondok inkább semmit, az a biztos. Te kezdesz el kötözködni, mondván amiket én mondok azok csak butaságok és még ki is kéred magadnak. Saját véleményemet és a saját bőrömön tapasztaltakat írtam le, de neked muszáj okosnak lenned és megmondanod, hogy már pedig az nem így van.
Itt pont te vagy az, aki bizonyítani akarja folyamatosan a saját bizonyítványát... Hogy már pedig én meg a barátnőim, meg a többi szingli nő az egyedüli felelős, amiért egyedül vannak. Valami idióta kifogást mindig találsz, csak hogy nehogy sérüljön a kis férfi egód, miszerint ti is bőven hibásak vagytok.
Nem is ismersz, de már megállapítottad, hogy csak azért nem kellünk szexnél többre, mert csak ennyit tudunk nyújtani stbstb. Szerintem engem és barátnőimet, akikkel együtt nőttem fel, nem ismeri nálam jobban senki, de te egész biztosan nem, úgyhogy mielőtt kinyitod a szád és lököd a süket dumát, gondolkozz kicsit el és nézz magadba.
Nem szólt az ember egy rossz szót sem hozzád, de te anélkül is el kezdtél kötözködni.. Hát hidd el, én sem értem ennyi ésszel, hogy vagy még életben.
#25: Ugyanazt tudom mondani, mint a "cimbidnek". Addig ne nyilatkozz, amíg nem is ismered azt, aki felett épp ítélkezel. Ha végre találna az ember lánya olyan férfit, aki nem csak laza, meg szexkapcsolatosdit játszana vagy épp nem szerető pozícióra keres jelentkezőket, akkor kevesebb lesz a 20 feletti egyedülálló lány. Ennyi.
Na jó, eddig csak figyelemmel kísértem az "eseményeket" és nem akartam beleszólni, de ez már elég nevetséges, ahogyan ok nélkül kötözködnek itt egymással az emberek.
A 74%-os válaszoló leírta, hogy ő hogyan látja és éli meg a szóban forgó kérdést, erre ajtóstul nekiront egy-két "intelligens" férfi.
Őt vádoljátok, miszerint tökéletesnek állítja be a nőket, holott magáról és néhány barátnőjéről beszélt, akiket nem mellesleg ismer is. És nem azt állította, hogy minden férfi ilyen, sem azt, hogy minden ő tökéletes és ártatlan bárányka.
Ti viszont azzal vagdalóztok, hogy biztos ők a hülyék, ők a válogatósak, ők azok, akik csak szexre jók, ergo mindent kimagyaráztok, hogy ők jöjjenek ki hibásnak és véletlenül sem látnátok be, hogy igen is sok férfi csak a szexre hajt, ja és sokan közülük még a csillagokat is képesek neked az égről lehazudni, csak hogy a bugyiba bejussanak... Senki nem állítja, hogy a nők tökéletesek, mert bőven vannak filléres, ócska nők, de a férfiak is megérik ám a pénzüket. Csak az a különbség, hogy ezt egyik sem látná be, semmi pénzért sem. Egyszerűbb a nőket hibáztatni mindenért és kiforgatni azt, amit mondunk/írunk. Bravo.
Nem megyek bele a témába, mert olyan lenne, mintha egy világ életében milliomos embernek kezdenék papolni a szegénységről és nélkülözésről. Írhatnék ide 3 novellát, akkor se értene belőle semmit.
De mondom, ez az egy nagyon szánalmas, hogy megy a rinyálás a szexéhes férfiakra. Nyilván, amelyik simán megteheti, minden ujjára van nő, 99%, hogy le se fogja tojni az érzéseiteket. Az már kizárólag a ti hibátok, hogy példának okáért egy szerényebb, átlagosan kinéző, neadjisten önbizalomhiányos férfinak sosem adtok esélyt, holott ezeket egy társ segítségével könnyen segíteni lehet, ehelyett választjátok a belül rohadt almát, ami kívülről baromi szép, csak a belseje kukacos. Mindig a nő választ, temérdek olyan szingli pasi van, akiről elvileg álmodoztok. Persze könnyebb áthárítani a felelősséget a másik nemre, csak elég logikátlan a ti esetetekben, lévén nem ti vagytok az aktív fél.
Szerintem mindkét félnél megtalálhatóak a degenerált emberek. Lányoknál, férfiaknál egyaránt. Nem lehet csak a férfiakat és nem lehet csak a nőket hibáztatni.
Viszont az tény, hogy a nőknél kb százszor nagyobb elvárások vannak egy férfi iránt.
A mai társadalommal az a legnagyobb probléma, hogy leszarják a neveltetést a nők. Leszarják magasról, hogy ki milyen családi körülmények között nő fel. Csak saját magukkal foglalkoznak, hogy nekik minden jó legyen.
Ha valaki már egy picit bunkóbb, vagy nem túl szép, nem szemre való legény, konkrétan ellökik a francba, mert ugyan már, minek kellenél.
Továbbá az is számít valahol, hogy pl ki hol lakik, milyen közegben él. Rengeteg normális srác volna, akik visszahúzódóbbak, kevésbé mernek lépni, viszont nagyon tudnának szeretni, csak az olyan ma meg nem kell senkinek.
Inkább ehelyett vagy biszexek lesznek a nők, vagy leszbikusak kb.
Az emberi mentalitásban található a probléma gyökere. Ezen kellene változtatni.
Sajnálom kérdező, hogy még nem találtál magadnak olyan embert, akit tudnál szeretni. De ilyenkor a kérdés felmerül, biztos csak az általad választott pasikban van a hiba? Nem lehet hogy te vagy az, aki inkább túl magasra teszed a lécet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!