Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan 20 év feletti lány van, akinek nincs komoly kapcsolata?
Én még soha nem voltam szerelmes és valamiért kétlem, hogy ez még esélyes lenne...
21N
Rengeteg.
Egyszer voltam szerelmes, az sem volt az a mindent elsöprő követlek a világ végére is szerelem. Nem tudom elképzelni, hogy valakit filmekbe illően szeressek.
Igen, ezzel pont en is igy vagyok. Egyszer voltam szerelmes. A tobbi csak fellangolas volt.
Amugy az en ismeroseim/baratnoim kozott pont, hogy nem ez a gyakori. Ok viszonylag egesz hamar esnek szerelembe, alakitanak ki parkapcsolatokat.
Igen, sokan vannak és oltári nagy baromság, hogy csak 1-2 %-knak nincs. Ez nagyon nem így van. Ha csak a baráti társaságomból veszem a lányokat, minimum 7-8 az aki 20 feletti és nincs kapcsolata. És nem azért, mert kefelget jobbra-balra, nem is akar és egekben van az elvárás, hanem mert egyszerűen nem találnak olyan fiút. Egyetem dettó. Ott is sok a szingli lány, persze van aki azért, mert világi nagy r*ibanc, de vannak teljesen normálisak is közöttük.
Nekem sincs kapcsolatom, mert eddig 1-2 fiú kivételével mindegyik csak a testemet akarta használni... Nekem meg ilyen emberre nincs szükségem. Úgyhogy koránt sem igaz, hogy csak pár százalék az, akinek nincs és azoknak is csak azért, mert r*ibik vagy mert válogatósak.. Bőven közrejátszanak ebben a fiúk is, hogy ritka, mint a fehér holló, amelyik normális és hosszútávban gondolkozik, nem pedig csak egy két lábon járó puncit lát a lanyokban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!