Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Miért jártok az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jártok az utcán olyan peckesen, közönyösen és egykedvűen? Több haverommal is megfigyeltük ezt.

Figyelt kérdés
Még egy vidéki lánykollégám is ezt mondta hogy olyan fura volt Pesten, hogy minden nő olyan komolyan jár-kel az utcán. Ő egy vidám fajta nő - nem érti.

2016. aug. 13. 17:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Ők a "megtört" emberek, a férfiak is úgy járnak egyszerűen unják az életüket.
2016. aug. 13. 17:17
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Én azért mert normálisan öltözök és alig sminkelek úgyhogy annyian rámfintorogtak hogy nem éri meg barátságos benyomást kelteni (csak így nehéz mert nem vagyok ilyen).
2016. aug. 13. 17:19
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
Mert úgy érzik bárkit megkaphatnak, majd férfiak pitiznek helyettük is.
2016. aug. 13. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
wtf
2016. aug. 13. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem szoktam peckesen jarni. Kozonyos sem vagyok...

Altalaban jo kedvem van. De nem szoktam magamban kacaraszni, nevetgelni, ha egyedul megyek valahova.

2016. aug. 13. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

Peckesen azért, mert nincs gerincferdülésem. Közönyösen azért, mert nem azért tettem ki a lábam, hogy tetszelegjek minden pötsnek, aki arra jár, egyszerűen csak megyek valahova.

Marha bonyolult kitalálni.

2016. aug. 13. 17:32
 7/18 anonim ***** válasza:
57%
Ennyi, megint fáj sz igazság :)
2016. aug. 13. 17:36
 8/18 A kérdező kommentje:

kb divatbemutatókon szoktak így vonulni nők.

Felszegett fejjel sehova sem fókuszálva.

De azért ez nem természetes.

Persze már megszoktam csak az elején fura volt.

Akkor érdekes amikor hozzájukszólsz megtörik a jég és látható lesz a személyiség is.

Persze nem minden lány csak sokan.

2016. aug. 13. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Én személy szerint csak annyit tudok mondani a pesti nőkről, hogy bunkók.

Úgy járnak-kelnek az utcán, hogy magukhoz nem szólnának.

Bocsánatot vagy elnézést sem kérnek ha neked mennek, inkább keresztül esnek rajtad, de akkor sem mondanak semmit.

Nekem ez baromira irritáló, igen vidéki vagyok, de nem úgy neveltek, hogy bunkó és pökhendi legyek.

Néha némelyiket úgy pofán verném....

2016. aug. 13. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:
17%
#9: Vidéken sem különb ám a helyzet, már egy 10-12 ezres lélekszámú kisvárosban is megfigyelhető az említett jelenség.
2016. aug. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!