Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik melyik novel kezdenetek komoly kapcsolatot egy szoke vagy barna?
Figyelt kérdés
A szokeket altalaban csak arra hasznaljak de felesegnek pl. nem kellene de egy barna meg igen.2016. jan. 12. 13:44
1/13 anonim válasza:
Aki így kategorizál, az eleve messze éretlen még egy komoly kapcsolatra.
2/13 anonim válasza:
Én szőke vagyok és alapból a barna nők jönnek be mind dugásra, mint komoly kapcsolatra. Igen, voltam már szőke nővel is, de a barnák ezerszer jobban vonzanak.
22/F
4/13 anonim válasza:
Ez hülyeség. Egy normális ember nem hajszín alapján választ párt.
Vagy te úgy képzeled, hogy ha egy párkapcsolatban élő barna hajú nő szőkére vált, akkor a párja jól megtömi, aztán kidobja, mert onnantól már csak arra jó? :/
5/13 anonim válasza:
Komolyan gondoljátok az ilyen idióta kérdéseiteket? Tini kategóriába sincsenek ilyen kérdések.
6/13 anonim válasza:
4:
Ahogy a magas/alacsony közül, kiscsöcsű/nagycsöcsű közül, világos/sötét bőrű közül az egyik fajta jobban bejön mint a másik, nincs ugyanilyened hajszínekre vonatkozóan is?
7/13 anonim válasza:
Kopasz még játszik,az is lehet?
8/13 anonim válasza:
A kettő közül melyik lehet festett?
Ha barna szőkére, vagy szőke barnára változtatja haja szinét, melyik számít?
9/13 anonim válasza:
Ti tényleg nem vagytok normálisak, normális érett gondolkodású ember nem gondol és kérdez ilyet.
10/13 anonim válasza:
Kérdező, te debil vagy, vagy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!