Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok olyan 20 év feletti lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan 20 év feletti lány van, akinek nincs komoly kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én utoljára 17 évesen voltam szerelmes, és most 20 év felett már félek, hogy többé már nem is leszek. Más is van így ezzel? Erőltetni se akarom a keresgélést társkeresőkön. Igazán szerelembe akarok esni.

2016. aug. 21. 13:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%

"És nem azért, mert kefelget jobbra-balra, nem is akar és egekben van az elvárás, hanem mert egyszerűen nem találnak olyan fiút."

Ha nem lenne az egekben az elvárás, akkor pillanatok alatt találnának olyan fiút. Na meg ha észrevennék a normálisakat is, akik nemcsak megfektetni akarják őket.

2016. aug. 21. 14:44
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a pár nélküli férfiak és lányok nagy gondja, hogy vagy félénkek és nem mernek megszólalni (mint én), ez főleg férfiakra igaz. Vagy pedig elegük van azokból akik csak ki akarják használni egy (esetleg 2) alkalomra, a tutyi-mutyikkal viszont nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni, hiszen nem képesek felkelteni az érdeklődésüket. Ők meg főleg a nők köréből kerülnek ki, de persze vannak nemen belüli keveredések.

Erre az lehetne a jótanács, hogy járjanak el valami olyan helyre, ami kicsit rákényszerít az emberi kapcsolattartásra, valamilyen egyéb interakció segítségével (valamilyen művészet v hobbi közös művelése, tánc, közös, kultúrált politizálás, politikai akciózás akár egy párt ifjúsági szervezete körében (értsd: nem "Orbán/Gyurcsány/Vona/akárkitakaroggy szinten"), közös ukulele kör, stb.). Egy ilyen helyen meg lehet ismerni olyan embert, akibe szerelmes lehetsz, hiszen van valami közös érdeklődés és rákényszeríti még az antiszociálisakat is arra, hogy interaktáljanak másokkal.

Saját tapasztalatot nem tudok megosztani, mert még nem mertem ilyesmibe belevágni, de ez szerintem működhet.

2016. aug. 21. 14:53
 13/29 anonim ***** válasza:

Mindig hosszútávú párkapcsolataim voltak, de ez a mérhetetlen "mindent megtennék érted, gyomorban röpködő pillangós, vigyorgok mindenkire mert annyira szerelmes vagyok" érzés sosem volt meg.

De nem is szeretném! Nem akarok szerelmes lenni soha, nekem egyáltalán nem hiányzik.

Utálok szenvedni, a szerelemtől meg előbb-utóbb mindenki elkezd szenvedni.

Látom, hogy mik a hatásai és következményei, szóval nem kérek belőle, köszönöm.

Szerintem szerelem nélkül is élhető egy komoly kapcsolat.

Nem érzéketlen vagyok, csak szimplán a reálisan gondolkodó és a fölösleges köröket kerülő ember.

Ha meg egyszer mégis az leszek, akkor vállalom, majd túl leszek rajta és elmúlik. 24L

2016. aug. 21. 15:01
 14/29 anonim ***** válasza:

Van egy pár.

Nekem két éve nincs kapcsolatom.

2016. aug. 21. 15:10
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
#11: Ha a költözködés helyett esetleg megtanulnál szöveget értelmezni, akkor láttad volna, hogy NINCS az egekben az elvárásuk! Nyilván van egy szint, ami alá senki nem adna, de ezek az alapvető dolgok, mint ápoltság, őszinteség stb stb. Ennek ellenére mégsem találunk sokan párt, mert rengetegszer a magukat "rendes, kedves, normális" srácok is csak hülyére veszik az ember lányát és a szexnél nem látnak tovább. Majd ha találunk olyan férfit, aki továbblát a dugásnál, akkor bizonyára lesz majd barátunk.
2016. aug. 21. 15:16
 16/29 anonim ***** válasza:
20%

15:

Tipikus nő vagy, inkább ne hangoztasd a butaságaidat, mindenkinek jobb lesz...főleg neked.

2016. aug. 21. 15:37
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

Ha sok van, akkor engem igencsak messzire elkerülnek. Eddig az összes lány/nő aki normálisabb volt, foglalt volt. Találkoztam pár olyannal aki szingli volt, de ők sem véletlenül. Aztán hozzáteszem egy-két hétre rá a találkozásunk után, egyből bepasiztak.

Szerintem nincsenek sokan, aki pedig véletlenül szingli, ő kapcsolatok között van éppen átmenetileg, vagy nem teljesen százas (nem hülye, csak nem stimmel vele valami, akármi). Egy átlagos nő pillanatok alatt tud normális férfit is találni, ha akar.

2016. aug. 21. 15:56
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Ti komolyan azt hiszitek, hogy a nőknek ennyire könnyen megy a pártalálás??

Persze, ismerek én is ilyen nőket, akik mindenféle nehézség nékül kapcsolatból kapcsolatba ugrálgatnak, 1 hétnél többet nem voltak egyedül, de azért a többségnek nem megy ilyen egyszerűen a dolog.

2016. aug. 21. 16:14
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldonteni, hogy valoban ennyire rosszul gondolkoznak a ferfiak vagy a sajat sikertelenseguket probaljak maguknak es masoknak bemeselni, hogy a nok miatta sikertelenenk...

Igaz ez konnyebb, mint egy kicsit magunkba nezni. En pl total sikertelen vagyok a pasiknal. Nem miattuk es nem is a kinezetem miatt. Nalam teljesen mas a problema gyokere.

2016. aug. 21. 16:17
 20/29 anonim ***** válasza:
#16: Te meg tipikus az a fajta tahó, aki azt hiszi mindenkinél jobban tud mindent és jobban ismeri az embert, mint ő saját magát. Úgyhogy leszel szíves és nekem te csak ne mond meg mit, hogy mit hangoztassak! Óriási nagy tévedésben inkább ti vagytok és a butaságot is ti nyomatjátok, mert komolyan el is hiszitek, hogy a 20-on felüliek csak 1-2%-a nincs párkapcsolatban és természetesen ők is csak és kizárólag a saját hibájukból, bennetek véletlen sincs egy darab hiba se. Szánni való felfogás és akkor te teszel másokra megjegyzést. Gratulálok, amit pedig leírtam SAJÁT tapasztalatnak hívják és nem butaságnak. Ugyanis minden barátnőm mostanában egyre többször panaszkodik arra, hogy a pasik, akikkel összeakadnak mind csak a szexre hajtanak, még azok is akikből ki sem néznéd és akik ódákat zengenek arról, hogy milyen kib*aszott rendes srácok. Kicsit el kéne gondolkozni..
2016. aug. 21. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!