Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen alkattal nehéz olyan férfit találni, akinek tetszhetek? (kép) 25+
Figyelt kérdés
Rengeteget híztam, annak a felét hálisten leadtam. Most itt tartok.
Önbizalmam nulla. ( Igaz, nem folyok szét, de 3 éve még a 160 centimhez 53 kiló voltam, ahhoz képest..bleh.)
2016. aug. 18. 01:47
11/22 Diavolino44 válasza:
Testkepzavarod van, ez szerintem teljesen jo. Ha tovabb fogy nem lesz melled, ami nagyobb hátrány.
12/22 anonim válasza:
1. Semmi baj ezzel az alkattal
2. Milyen ember vagy, az érdekesebb.
3. Ha már voltál 55 kg, akkor lehetsz megint!
13/22 anonim válasza:
Ha valami nem tetszik véleményt is kéne mondani, nem csak indokolatlanul lepontozni azt hiszitek ezzel ártotok feminista sereg :D. De a képmutatásból elég! # 9 voltam.....
14/22 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal, én 151cm magasan 50-52kg között ingázok, és nekem ez tökéletesen megfelel, nem akarnék újból 50kg alá menni, mert akkor sovány voltam. Te magasabb vagy nálam.
15/22 anonim válasza:
A kép alapján az alakod nem lehet gátja hogy találj magadnak valakit!
16/22 anonim válasza:
A kep tanulsaga: felesegesem parazom a strandon, ha ez pasiknak jo akkor en jo vagyok:-))
165/58
17/22 anonim válasza:
Ne haragudj,de baromira férfias az alkatod
18/22 anonim válasza:
# 16 Ideális súlyba vagy mi akarsz lenni anorexiás ?
19/22 anonim válasza:
Szerintem bármit tehetsz akkor is erős csontozatú nő leszel,szexi,modell alkatod sose lehet,sorry
20/22 Noren1989 válasza:
Ez az alkat nem jön be annyira.
80kilo vagy akkor most? A linken bizony annyi van. 175 font.
53 kilósan elégedett voltál magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!