Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, vékony alkattal nem lehet sikeresen csajozni?
Figyelt kérdés
190cm 80kg vagyok, széles a vállam, de izom nem sok van rajtam, pedig edzek. igaz legalább felesleg sincs.2015. aug. 31. 13:50
1/14 anonim válasza:
magas vékony nyaralni voltál? merre jártál? :)
22F
2/14 anonim válasza:
én 182 centi vagyok és 73 kiló, eddig minden lánynak bejött az alkatom akinek küldtem képet
3/14 anonim válasza:
#2: te vagy az alacsonyabb magas vékony :O
nem kell győzködni a kérdezőt, jön a magas vékony önsajnáltató új szezonja...
4/14 anonim válasza:
Lehet igyis csajozni es van sok olyan lany akinek a hozad hasonlok jonnek be. pl nekem is a baratom 187cm magas es sovany :)
5/14 A kérdező kommentje:
itt nem csak a számok számítanak, ha jó formás szálkás alkatod van akkor bejössz nekik, de én nem ilyen vagyok
2015. aug. 31. 13:58
6/14 anonim válasza:
A vékonyság nem baj, a csökkent értelmi- és felfogóképesség már inkább az :D
7/14 anonim válasza:
kiadsam333: isten ments :D amúgy annyira nem is vagyok magas, ez inkább kicsivel átlag felett van
8/14 anonim válasza:
a baratom sem olyan. es nekem nagyon bejon ugy ahogy van.
9/14 anonim válasza:
Nem lehet sajnos,mert a vékonyság miatt lenéznek,kinevetnek,de esélyt soha nem adnak egyetlen egyszer sem.. :/ Ez van. :/
24/F
10/14 anonim válasza:
Én 188 cm vagyok es 74 kg és nem vagyok vékony, átlagos alkatom van. Én is sportolok, nekem is széles vállam van, és én sem vagyok szálkás (15-16% tzs). A 190 cm mellé a 80 kg teljesen normális, nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!