Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom a helyzetet hogy általába vagy vékony pasiknak, vagy szétgyúrt srácoknak van barátnője?!
Azt is nézd meg, hogy milyen barátnőjük van.
Amúgy meg sok mackós, vagy kevésbé helyes férfinak van barátnője. Én rengeteget ismerek, úgyhogy ezt nem tudom honnan vetted.
2 mackós ismerősöm jut most eszembe, mind2-nek van barátnője...
szerintem nekik sem nehéz találni...
22F
A barátom kifejezetten mackós alkat, talán egy picit még pocakosabb annál. Mindig is mackós pasijaim voltak, egyszer volt egy kondizós, kockás hasú barátom, az sem tartott sokáig. Vékony pasim sosem volt.
Alapvetően ez nem ezen múlik leginkább. Egyéjszakás kaland még eldőlhet az alapján, hogy hogyan nézel ki, de egy tartós párkapcsolat csak azoknál alakul ki kizárólag a külsőségekből, akik ennél többet nem tudnak beletenni. Gondolom, nem ilyen lányokra vágysz te sem, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!