Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tetszhetek a lányoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tetszhetek a lányoknak, ha nem is nézek ki rendkívül jól és nincs is valami színes egyéniségem?

Figyelt kérdés
Úgy értem 187 cm, 86 kg de egyáltalán nem túlzottan jóképű. Ezenkívül kényelmes vagyok, szeretem az otthon kényelmét, netezgetni, youtubeozni, chatelni ilyesmik. A többi hobbim is unalmas a lányok számára. Sportolni szeretek, biciklizni, korizni stb. Nincs egy színes egyéniségem, nem futok az emberek után, ha hívnak olykor kimegyek, de én aktívan nem ismerkedek, nem megyek oda emberekhez, lányokhoz. Egy társaságban általában meghúzom magam, mert azt tapasztaltam, hogy felesleges megszólalnom, úgysem nagyon hallgatnak meg és amikor magyaráznak, beszélgetnek sosem nekem mesélik hanem egymásnak, egymásra néznek. Szóval kihagynak a buliból magyarán :) Lányok, ti mennyire vonzódnátok egy ilyen sráchoz, akit kihagynak a buliból a többiek és mindig ő az áldozat?
2016. aug. 10. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igy elhalványul a férfiasságod. Találd meg önmagad, próbálj ki újj dolgokat és alakítsd ki az egyéniségedet. Meny el szórakozni, azokat hagyák ki akik nem tul társasági emberek. Dobd be magad, legyen véleményed és azt hangoztasd is. Szolj bele a beszélgetésekbe mert igy kihagynak, de ha érdeklik a mondani valód akkor bevesznek.
2016. aug. 10. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha egyszer találsz egy lányt, akkor ezt nem fogja érdekelni. :) Szerintem az esetben elképzelhető lenne az ellentétek vonzzák egymást elmélet. Ha egy életvidám, kissé bulizós lányt találsz magad mellé, akkor majd te is megnyílsz az emberek előtt.
2016. aug. 10. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:

És kisfiam, így leszel a kocsmában a legmenőbb arc.

Ne hallgass #1-re, hogy legyél harsány demagóg.

2016. aug. 10. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez az ellentétek vonzzák egymást valós dolog? Én amikor bulis csajt látok, mindig egy öntelt, bulizós csávóval sétál.
2016. aug. 10. 14:32
 5/5 A kérdező kommentje:

1

De akik társaságiak azok sokat pofáznak, sok sztorijuk van, amik egyszerre érdekesek és viccesek, megnevetteti a társaságot. Ha nincs mondanivalóm, sztoriim, akkor hogyan lehetnék társasági. Nincs ellenemre eljárni társaságba, viszont ha csak a másodhegedűs szerep jut nekem, akkor inkább kihagyom, mert nem túl nagy sikerélmény az egész, inkább csalódás.

2016. aug. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!