Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki?
Jó nyilván Ti nem tudhatjátok, csak kíváncsi vagyok, külső szemmel, hogy jön le ez az egész. Tehát internetes oldalon ismertem meg egy srácot, múlthét végén találkoztunk, jól alakult a randi, csak én lettem rosszul és azért lett vége hamar, majd másnap mondta, hogy gyógyuljak meg hamar, hogy tudjunk újra találkozni. Azóta folyamatosan beszélgetünk és hétfőn kérdeztem, hogy ma ráér e, de ma írta h másik alkalmat kéne találni, mert sokáig dolgozik, de kérdezte h nekem mikor jó a héten? Aztán írtam h sajnálom h nem találkoztunk írta h ő is de ír mindenképp mikor jó.
Na most szerintetek van olyan, hogy valaki nem akar találkozni csak udvarias vagy nem meri megmondani? Vagy esetleg tetszhetek neki? Annyi randin vagyok túl ami nem vezetett sehova, hogy már mindenhez szkeptikusan állok :(
Ne félj :)
Szerintem bejössz neki, Sok boldogságot nektek! :)
Nyugodtan ird meg pár hét mulva h minden jol alakult! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!