Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek a csajnak?
A csaj : aranyos,kedves,nem nagyszájú,de azért tud beszélni,nem volt még barátja,osztálytársam.
Eddig 3x írtam rá neten,akkor mindig kedves,volt és sokat írt.Suliba ha odamegyek hozzá a barátnői előtt,akkor nem nagyon néz a szemembe,és ha igen,akkor úgy nz ki mintha elveszne benne,és néha mintha mosolyogna.Tegnap karácsonyi ajándékozás után megkérdeztem,kér-e valamit (csoki) azt mondta köszi nem kérek,lesütötte a szemét,és elmosolyodott.Ha az előttem ülővel beszél a tanár,hátra fordul,és nem néz rám,de van néha hogy összeakad a tekintetünk.(Néha mosolyogva fordul hátra,és pont rám néz,nem tudom véletlen műve-e.) Olyat is csinál ,hogy szünetben felül a padra,és néha-néha rám néz.Arról nem is beszélve,hogy gyakran úgy csinál mintha fordulna,és csak véletlen esek a látókörébe,meg mosolyogva köszön általában.Szerintetek elhívjam valahova karácsony után?
Mozi+ séta?Miután írtam neki fb-n is,azóta láthatóan többször van fent,mint régen.(Régen alig volt fent)
Gáz ha írok neki most,úgy hogy nincs fent,hogy lenne pár kérdésem ha feljönne?
Igen, van rá esély.
Szépen közeledj felé, ne támadd le. Hívd el vhova.
Neee... így ne.
Először is feltehetően fiú vagy, a korodat nem tudom (csak behatárolni tudom)
Várd meg még feljön. (szerintem ne úgy, hogy nincs fent) Beszélgess vele, kérdezd arról, hogy mik a tervei karácsonyra meg szilveszterre és azutánra. Akkor már talán megkérdezhetnéd, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahová. Sétálni vagy forrócsokizni, esetleg sütizni.
A mozi nem ajánlatos, mert csak a filmre tudtok koncentrálni. úgy nem tudtok beszélgetni, ismerkedni.
Ha belement, akkor örülj ;)
Egy Lány
nem feltétlen jelenti azt hogy tetszel neki, de nyilván megvan rá az esélyed. saját tapasztalataim alapján nem kizárt hogy az elöttem lévö kommentben leírtakat csinálja...
Sok sikert F/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!