Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Ez már beteges szerintem, de vannak olyan lányok/nők, akiknek bejönnél.
2/18 anonim válasza:
bár a fejed nem látszik a képen, de tudom hogy néz ki. a sok cucctól fel van dagadva. deformált. ez sok lánynak nem tetszik. ne szedjél semmit és úgy gyúrj. kicsit összeesel, de több lánynak fogsz tetszeni, mint így felfújva.
4/18 anonim válasza:
Kérdezd ezt meg 10-20 év múlva is...
5/18 A kérdező kommentje:
Elég nagy a fejem, fel is van püffedve. De én inkább a testemmel akarok csajozni, a fejemmel nem, az ronda. Viszont fullosan öltözöm. Sokan megnéznek, ha izompólóban járkálok. De nem jönnek oda hozzám, én meg nem menni oda hozzájuk.
2014. jan. 10. 09:56
6/18 anonim válasza:
"De én inkább a testemmel akarok csajozni, a fejemmel nem, az ronda" nem hiszem, hogy a fejed ronda, a tested viszont több mint elég. felesleges.
7/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, erősen túlzás már.
Amúgy ne a testeddel akarj hódítani, hanem a személyiségeddel. Senki sem akar egy felfújt hústömeggel járni, ember kell nekünk. De kinek mi.
8/18 anonim válasza:
Én frászt kapok a felsőtestedtől, már ne is haragudj.
10/18 anonim válasza:
Hasra még kicsit gyúrhatnál, nincs kontrasztban a többivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!