Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen alkattal nehéz olyan férfit találni, akinek tetszhetek? (kép) 25+
Figyelt kérdés
Rengeteget híztam, annak a felét hálisten leadtam. Most itt tartok.
Önbizalmam nulla. ( Igaz, nem folyok szét, de 3 éve még a 160 centimhez 53 kiló voltam, ahhoz képest..bleh.)
2016. aug. 18. 01:47
1/22 anonim válasza:
Remélem ez csak edzőruha. :)
Hidd el, egy előnyös öltözettek akármelyik férfinak megfelelsz. De azért ne hagyd abba az edzést. :)
2/22 anonim válasza:
Vagy nem is te vagy a képen? :D
3/22 anonim válasza:
Nem. :D
Szerintem szépen haladsz. De persze így is szép vagy miért lenne nehéz..
Nem minden a külső
4/22 anonim válasza:
Ja, 80 kg soknak tűnik, bár szerintem elég sok ott az izom. Ha nem akarsz nagyon zömök lenni, akkor inkább ne férfi fitness magazinokat olvass! :)
Nekem túl alacsony vagy, de másnak biztos fogsz tetszeni.
5/22 anonim válasza:
Basszus, felemás zokni... Mintha magamat látnám :D
6/22 anonim válasza:
Szerintem nagyobb baj van a stílusoddal mint az alakoddal.
7/22 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, ennél tovább ne fogyj!
8/22 anonim válasza:
Nyilvan ez edzoruha.Mas ruhaban kifejezetzen csinosnak tartanalak.Ne hidd h csak az 53kg lehet dogos.Csak igy tovabb!
9/22 anonim válasza:
Mivel nő vagy lehet bármilyen alakod, bármilyen viselkedésed, úgy is kelleni fogsz férfiaknak.....
10/22 anonim válasza:
elmagyaráznád, hogy te mit látsz a képen?
mert szerintem ezzel az alakkal nincs probléma...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!