Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nemhogy hónapok,1-2 év, de sok év alatt sem sikerült
barátot találnom, akkor valami nagy probléma van velem?
De sok itt a se#gfej pasi, te jó ég...
Személyesen is ekkora nagy az arcotok, vagy csak a neten tudjátok osztani az észt??
Borzalmasak vagyok...
Ha egy csajoz nem közelednek, akkor az vagy ronda vagy elviselhetetlen. Remek logika! Már nem is lehet a háttérben.
Bezzeg, ha titeket hajtanak el a nők, akkor nem veletek van a baj, hanem a nőkkel, mert válogatnak.
Ennyi bolondot én egy helyen még nem láttam!
2016. aug. 17. 22:20
#21: Én írtam, hogy ha egy lányhoz nem közelednek, vagy ronda vagy elviselhetetlen. A logikámmal mi a baj? Te a ronda és elviselhetetlen pasikhoz közeledsz? Esetleg mondanál még pár egyéb dolgot, hogy mi miatt ne közelednének hozzá a pasik?
Engem személy szerint nem zavar, ha egy csaj elhajt, bár nem szokott ilyen történni. Pár éve kapcsolatban élek, azelőtt sem volt a dologgal komolyabb gondom.
És igen, személyesen is ekkora az arcom, bár nem tudom, hogy ez mióta számít nagy arcnak. Személyesen is osztom az észt. Találkozni is szeretnél vagy mi?
2016. aug. 17. 22:25
#21: Várjuk a magyarázatot, hogy egy nem ronda, nem kövér, nem beforduló, értelmes nőnél miért nem próbálkozik állítólag senki. Mert ha mi annyira válogatunk, akkor pont hogy az ilyen nőknél van a legtöbb jelentkező, hiszen mindenki számára ilyen az álomnő.
2016. aug. 17. 22:27
Ne haragudj, de ez így nem elhihető. Valami csúsztatás biztos van, vagy csak te nem veszel észre valami dolgot. Még a nagyon durván defektes lányoknál is próbálkoznak. Ezt onnan gondolom, hogy volt egy lányismerősöm, aki ugyanígy panaszkodott, hogy nem kell senkinek, aztán kiderült, hogy egy elmebeteg, aki ezt bebeszéli magának, több ember is próbálkozott, csak nem tetszettek neki.
2016. aug. 17. 23:02
Érdekes, hogy lepontoznak, ahelyett, hogy normális választ adnának arra a felvetésre, hogy ha valakit sem nem a külső, sem nem a belső alapján "negligálnak", akkor vajon mi más jöhet még szóba.
2016. aug. 17. 23:48
#25: Szokd meg, itt általában ez van. Vita során néhányan érvelnek és megpróbálnak azoktól is érvet kérni, akik "úgyvanahogymondom, merténaztmondom" emberkéktől. De ezek a frusztrált emberkék normálisan válaszolni már képtelenek, csak a piros kezecskét nyomkodják.
2016. aug. 18. 00:02
Valószínűleg itt is voltak érdeklődők, csak azok ugye senkik, mert az igényeknek nem felelnek meg.
2016. aug. 18. 06:44
#24: Ilyet ne írj, mert rögtön te leszel az x+1-edik megrögzött nőgyűlölő, és köpködni fognak rád, mert le merted írni a tapasztalataidat. Én annyi beteg és frusztrált, önsajnáltató, gyáva, önbizalomhiányos nőt nem láttam, mint amennyi itt van, ha leírod a rossz tapasztalataidat, egyből fröcskölődnek rád, és kikiáltanak a nép ellenségének, mindenféle nőgyűlölőnek.
2016. aug. 18. 10:42
#21 Ennyi, a 19es írása nagyon betalált nálad! Köszönjük, hogy alátámasztottad.
2016. aug. 18. 11:15
Kapcsolódó kérdések: