Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nemhogy hónapok,1-2 év, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nemhogy hónapok,1-2 év, de sok év alatt sem sikerült barátot találnom, akkor valami nagy probléma van velem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 20:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

na és akkor a nagy kérdés...mik az igényeid?

nem lehet, hogy túlságosan sokat vársz el?

és mit tudsz te nyújtani?

23F

2016. aug. 17. 21:10
 12/29 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként most lesz jelentkező. Ha nem szállsz el innentől nagyon, akkor lesz barátod. De valószínűleg válogatni fogsz és nem lesz elég jó neked egyik privi harcos sem. De egy szintet feljebb lépsz majd és jön a következő kérdés, hogy miért csak a lúzer pasik találnak meg.
2016. aug. 17. 21:11
 13/29 A kérdező kommentje:
#11 Kitől várhatnék el bármit is, ha nem közeledik hozzám senki? Addig felesleges az én elvárásaimról beszélni, míg nincs kivel szemben elvárni...
2016. aug. 17. 21:22
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs probléma Veled, csak nem jött meg senki olyan, akivel kölcsönösen ugyan azt akartátok volna. Lehet saját magadat akadályozod azzal, hogy agyalsz rajta, pedig ahogy mások is írták, magadban kellene rendet tenni előbb. Pl. miért vagy most egyedül? Csalódtál korábban, ami miatt csukott szemmel jársz? Jó helyen keresgélsz? Egyáltalán tudod mit keresel? Ha úgy érzed probléma van, akkor fejtsd vissza a gyökérokig, és azon dolgozz előbb, a hőn áhított barát pedig egyszer csak bekopog az ajtón... ;)
2016. aug. 17. 21:22
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
Nahát, ez k#rvára hihetetlen. A legrusnyább, legigénytelenebb, legocsmányabb nőket is dugja valaki, viszont téged — aki sportos, fesztiválozós, extrovertált — meg nem. Nahát, ez k#rvára hihetetlen!!!
2016. aug. 17. 21:24
 16/29 anonim ***** válasza:
57%

Komolyan érdekel: Miért kell ezt előadni?

Ha nem vagy ronda, lesz jelentkező. Ha nem vagy kibírhatatlan, lesz jelentkező. Sorban látjuk, hogy az e feletti csajokra vannak jelentkezők.

De, menjünk tovább...

Sportoltál: A sportos csajokra még több pasi ugrik.

Jártál fesztiválra, szórakozóhelyekre: Szintén egy csomó pasi ugrik.

Beszélgetést kezdeményeztél idegenekkel: Ha legalább szemezés volt előtte, 10 pasiból egy biztos összejött volna.

A pszichológia olvasása mellett miért nem sikerül önismeretileg fejlődni? Miért nem sikerül észrevenni mások közeledését?

2016. aug. 17. 21:35
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
#16: Belegondolva a probléma gyökereibe, feltehetően egy újabb "kandi kamera" kérdés.
2016. aug. 17. 21:37
 18/29 anonim ***** válasza:
#17: Szerintem is. Igazából várom már, hogy egy bizonyos kérdésnél bemásolják ezt érvelésként, mert ott hasonló miatt alakult ki vita... :D
2016. aug. 17. 21:39
 19/29 anonim ***** válasza:
47%
#16: Ejnye, hát nem tudod még a választ, hogy természetesen mindenről a férfiak tehetnek? Ha odamegyünk, az is baj, ha nem megyünk oda, az is baj. Ha lassabb tempóban ismerkedünk, biztosan töketlenek vagyunk, ha kicsit gyorsabban, akkor biztosan csak dugni akarunk. Ha nálunk "magasabb szintű" csajnál próbálkozunk, beképzeltek vagyunk, és nem vagyunk tisztában azzal, hol a helyünk. Ha kevésbé vonzó nőknek is esélyt adunk, akkor nekünk mindegy, kivel vagyunk együtt, biztosan csak a dugásra hajtunk, és csak ráfanyalodtunk az illetőre, mert nem találtunk jobb puncit.
2016. aug. 17. 21:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha nekem annyi forintom lenne ahányszor lányok nem tudták eldönteni hogy miért nem találnak párt, akkor már rég zsebre raktam volna bill gatest is. És én minden egyes alkalommal, angyali türelemmel, elhívtam őket randizni. Találd ki, szerinted hány élt a lehetőséggel? Segítek: senki. És továbbra sem értette egyikük sem hogy mi a probléma...
2016. aug. 17. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!