Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nemhogy hónapok,1-2 év, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nemhogy hónapok,1-2 év, de sok év alatt sem sikerült barátot találnom, akkor valami nagy probléma van velem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 20:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

mit tettél az ügy érdekében?

23F

2016. aug. 17. 20:39
 2/29 A kérdező kommentje:
Sportoltam, részben lecseréltem a ruhatáramat, eljártam sok helyre, szórakozóhelyekre, fesztiválokra, beszélgetéseket kezdeményeztem idegenekkel...
2016. aug. 17. 20:42
 3/29 anonim ***** válasza:
50%
Partnert vagy baråtot? Ha barátot, akkor az azért elgondolkodtató.
2016. aug. 17. 20:43
 4/29 A kérdező kommentje:
Barátot, mint pasi, mint partner, mint akivel párkapcsolatom lehet.
2016. aug. 17. 20:43
 5/29 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ha egy nő nem bűnronda, ki tud nyögni néhány értelmes mondatot, és nem hiperzárkózott, akkor néhány érdeklődő faszi úgyis megjelenik a horizonton, én nehezen hiszem el, hogy főleg a mai világban akár személyesen, akár neten ne lenne legalább néhány jelentkező egy átlagos lánynál.
2016. aug. 17. 20:44
 6/29 anonim ***** válasza:
0%

Amiket leírtál, az csak mind a külsőség. És mi van a belsőddel? Azt gondolom elhanyagoltad, mivel a felsorolásban pl. nem láttam, hogy önismerettel foglalkoztál volna, vagy pl. meditáltál volna, hogy harmóniába hoztad volna a belsődet!

Igen, a probléma, ha nem a külsőddel van, akkor belülről vagy hibás, amin lehet változtatni!

2016. aug. 17. 20:48
 7/29 anonim ***** válasza:
Akkor azt sugárzod kifelé, hogy elérhetetlen vagy és nem mernek próbálkozni. Másik opció, hogy nagyon ronda vagy.
2016. aug. 17. 20:49
 8/29 A kérdező kommentje:

"És mi van a belsőddel? Azt gondolom elhanyagoltad, mivel a felsorolásban pl. nem láttam, hogy önismerettel foglalkoztál volna, vagy pl. meditáltál volna, hogy harmóniába hoztad volna a belsődet!"

Nem, nem meditáltam, csak jógázta és nagyon sokat olvastam, főleg pszichológiát, de pont úgy koppantam minden ellenére, mint annak a rendje.

"belülről vagy hibás, amin lehet változtatni!"

Akkor miért kéne meditálnom...?

2016. aug. 17. 20:59
 9/29 anonim ***** válasza:
8%

Nőknél elég ritka, hogy ne legyen jelentkező. Általában valami komoly gond van külső és/vagy belső terén.

Egyébként semmi konkrétum nem derült ki a kérdésből. Külsővel mi a helyzet? Esetleg kép - akár privátban is? Mennyire vagy nyitott? Mennyire vagy zárkózott? Milyen idős vagy és milyen idős barátot keresel(tól-ig)?

2016. aug. 17. 21:01
 10/29 anonim ***** válasza:
41%
Tuti voltak próbálkozók, csak lekoptattad őket vagy észre se vetted őket.
2016. aug. 17. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!