Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fél éve nincs barátom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve nincs barátom, nem értem miért nem. Pár fiúval megismerkedtem azóta, de egyikkel sem lett semmi, pedig kedves voltam velük és jól kijöttünk. Nem vagyok csúnya, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 20:56
 1/9 Noren1989 ***** válasza:

Semmi. Nem kell barátra vadásznod.

Ismerkedj tovább!

26/F

2016. aug. 12. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Ezt így senki nem tudja megmondani, nem ismerünk sajnos, tippelgetni lehet, de inkább kérdezd meg fiú barátaidat, hogy hogyan változtass. Nálam fordítva működik, lánybarátoktól kérdezek ilyeneket, és jó tanácsokat kapok. 23/F
2016. aug. 12. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Na majd mindjárt kapsz jó pár privit. :D

Ne akard görcsösen, mert az visszataszító tud lenni. Ne vadássz pasira, csak ismerkedj.

2016. aug. 12. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Üdv a klubban! Nekem se jön össze, hiába vannak jelentkezők. Majd összejön. Nem szabad rágörcsölni.! N
2016. aug. 12. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerinted kedves vagy és nem csúnya. Ez elég kevés infó. Ennyiből nem lehet megállapítani mi a baj. Talán a személyiséged, a stílusod nem jött be nekik...nem lehet tudni.

Talán kérdezz rá, hátha valamelyik őszintén elmondja mi nem jött be neki veled kapcsolatban. Amúgy meg ismerkedj tovább, de ne legyél annyira görcsös. Nem dől össze a világ attól ha fél éve nincs pasid.

2016. aug. 12. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem egész eddigi életembe nem volt barátom, és vannak akik fél évet egyedül töltenek és máris tépik a hajukat hogy mi lehet a probléma....
2016. aug. 13. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:

lehet nem a megfelelő fiúkkal ismerkedtél

vagy annyira rágörcsölsz, hogy elriasztod őket...

23F

2016. aug. 13. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet csak szimplán a szerencse. Lehet nem sikerült kihasználnod az adódó lehetőségeket, kommunikációs csatornákon halt el a dolog.

Lehet benned van a „hiba”, önismeret, szükségleteid-érzéseidet ismerd, legyél tudatos a céljaiddal kapcsolatban, önmagadtól legyél boldog.

Rossz első benyomást tettél, nem alakult ki szimpátia-vonzalom.

És lehet egyik sem 😃

2016. aug. 13. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért kéne egy férfinak rögtön a lábad elé vetnie magát csak azért, mert kedves voltál velük meg szerinted jól kijöttetek?

Te csak azért összejönnél valakivel, mert jéé, tök kedves volt velem, meg normálisan el is tudtunk beszélgetni? Persze, hogy nem.

A nőknek teljesen természetes az, hogy ha nem érzik úgy, hogy minden klappol az illetővel már 2 találkozás után akkor ejtik a pasit.

Akkor miért hiszitek azt, hogy attól még, hogy nektek tetszik valaki, és ezt esetleg ki is fejezitek (vagy csak jelzitek) a számára, attól nektek alanyi jogon járna, hogy akkor a másiknak is tetszetek.

Ezer millió oka lehet annak, hogy miért nem talált elég jónak téged ahhoz, hogy tovább folytassa az ismerkedést vagy hogy többet akarjon tőled - ahogy feltételezem már te is ezer millió különböző ok miatt kosaraztál ki embereket, még ha kedvesek is voltak, és úgy nagyjából jól ki is jöttetek egymással.

Ilyen az élet, próbálkozni kell tovább. Idővel lehet, hogy összejön.

2016. aug. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!