Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a probléma? Miért nem járok sikerrel?
Sziasztok!
Fiatal lány vagyok, szép, okos lánynak "csúfolnak".
Egy ideje egyedül vagyok, egy hosszú kapcsolatomnak lett vége pár hónapja.
Szeretnék találni magam mellé egy fiút. Nem összekötni vele az életem. Csak simán eljárni, randizgatni, moziba, buliba, sétálni, barátokkal. Járni szeretnék.
Fent voltam társkeresőn, olyan fiúkkal akadtam ott össze, akikkel esélyt sem láttam a folytatásra. Akivel randiig jutottam... Az egyik fiú durván igénytelen volt személyesen. Sárga fog, nevetséges járás, büdös póló, kellemetlen szájszag. A másik fiú helyes volt, izmos, még gazdag is, de egyszerűen taszított még az is, ahogy puszit adott.
Miért vagyok képtelen megismerkedni egy olyan fiúval, aki tetszik is, és jól is érezném magam vele?
Bulikban nem is próbáltam ismerkedni, nem vagyok a könnyűvérű kategória.
Gimnazista vagyok, az iskolában nem találtam meg a párom.
Nem tudom, hogy hol keressek, merre járkáljak, hogy összesodorjon a sors egy hozzám illő fiúval.
Igyekeztem mindenkinek visszaírni.
De a boldogság két emberen áll, nemde? Lehet, hogy a párom imádna engem, de esetleg én nem tudnék rá férfiként tekinteni...
Miért kell ennyire keresned?
Ha tudnánk konkrét helyet mondani, minden fickó odacsődülne, mikor ottvagy....
Ismerkedj személyesen, ne is várd, hogy a férfiak odamenjenek hozzád.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!