Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet a probléma? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a probléma? Miért nem járok sikerrel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiatal lány vagyok, szép, okos lánynak "csúfolnak".

Egy ideje egyedül vagyok, egy hosszú kapcsolatomnak lett vége pár hónapja.

Szeretnék találni magam mellé egy fiút. Nem összekötni vele az életem. Csak simán eljárni, randizgatni, moziba, buliba, sétálni, barátokkal. Járni szeretnék.

Fent voltam társkeresőn, olyan fiúkkal akadtam ott össze, akikkel esélyt sem láttam a folytatásra. Akivel randiig jutottam... Az egyik fiú durván igénytelen volt személyesen. Sárga fog, nevetséges járás, büdös póló, kellemetlen szájszag. A másik fiú helyes volt, izmos, még gazdag is, de egyszerűen taszított még az is, ahogy puszit adott.

Miért vagyok képtelen megismerkedni egy olyan fiúval, aki tetszik is, és jól is érezném magam vele?

Bulikban nem is próbáltam ismerkedni, nem vagyok a könnyűvérű kategória.

Gimnazista vagyok, az iskolában nem találtam meg a párom.

Nem tudom, hogy hol keressek, merre járkáljak, hogy összesodorjon a sors egy hozzám illő fiúval.

2016. aug. 13. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Ha nemcsak azoknak írtál volna vissza, akik tökéletesen néznek ki, akkor valószínűleg már lenne egy boldog kapcsolatod.
2016. aug. 13. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Igyekeztem mindenkinek visszaírni.

De a boldogság két emberen áll, nemde? Lehet, hogy a párom imádna engem, de esetleg én nem tudnék rá férfiként tekinteni...

2016. aug. 13. 20:15
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Miért kell ennyire keresned?

Ha tudnánk konkrét helyet mondani, minden fickó odacsődülne, mikor ottvagy....

Ismerkedj személyesen, ne is várd, hogy a férfiak odamenjenek hozzád.

26/F

2016. aug. 13. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit rágörcsölsz a témára. Meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni, és utána kapcsolaton gondolkodni. Hosszú kapcsolat után nem jön csak úgy pár hónapon belül a következő "szőke herceg fehér lovon". Nem kell elzárkóznod, de felesleges ennyire akarnod. Ismerkedj, érezd jól magad, keress egy hobbit, mászkálj el haverokkal, barátnőkkel, aztán majd alakulnak a dolgok.
2016. aug. 13. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
#4-esnek van igaza. ne görcsölj rá a pártalálásra. legyél nyitott mások közeledésére, de ne ez töltse ki az életed. kösd le magad mindenféle programokkal, tennivalókkal, ismerkedj meg új dolgokkal, járj el nyelvtanfolyamra, film/könyvklubba, szerezz jogsit, járj el kirándulni, sportolni, keress olyan társas programokat, ahol van esélyed új emberekkel megismerkedni, de nem az ismerkedés a cél, hanem valami egyéb közös tevékenység. így nem az ismerekedésre koncentrálsz te sem, meg akik ott vannak sem, hanem az adott tevékenységre, de ez ad nektek közös programot, témát, sokkal természetesebben lehet így ismerkedni, mint egy társkereső oldalon, vagy randizásra kihegyezett buliban, ahol mindenki ezért van és minden áron meg akar mindenki felelni egymásnak, meg mindenkit elvárásokkal szemlél és a legnagyobb hiba szerintem az, hogy sokan kevésbé fontos szempontok alapján kirostálnak embereket, csak mert egy szempontnak nem felel meg az elvárás listán, miközben lehet, hogy minden másnak megfelelne. ez különösen a társkereső oldalakon és egyéb ilyen ismerkedős helyeken érvényes. amikor baráti társaságban ismerkedik az ember, olyankor számtalanszor megesik, hogy ezer éve ismerik egymást, jóban vannak és ilyen-olyan hibák és eltérések ellenére is összejönnek emberek. viszont ugyanezek alapján az eltérések alapján egy társkereső oldalon, vagy idegenként randizva simán elutasítják egymást és esélyt sem adnak rá, hogy jobban megismerjék egymást, összecsiszolódjanak és kiderüljön, hogy ezek a különbségek valójában nem is számítanak annyira, mint gondoljuk...
2016. aug. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!