Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond, min kellene javítanom?
Úgy érzem nem akar nekem sikerülni egy párkapcsolat. Már régóta próbálkozom de valamiért, eddig még nem sikerült.
Keresem, hogy mi lehet a gond(velem). Átlagos kinézetű vagyok, átlagos testalkattal: 175 cm, 70 kg, barna haj, barna szem, átlagos.Az önbizalmam ettől függetlenül szerintem rendben van. Sajnos nem tudom, hogy mi lehet, itt vagyok 29 múltam és még nem sikerült. Nem tudom mivel magyarázni sajnos, hogy miért nem jön össze, ezért gondoltam megkérdezem, hátha jön valami segítség.
Szoktam eljárni, szórakozó helyekre, romkocsmákba, szerintem kielégítő a társasági életem, úgy érzem ez jó. Bármiről lehet velem beszélgetni, és bármiről tudok is beszélgetni. Szóval nem tudom mi lehet.
29f
Az lehet a baj, hogy átlagos, szürke kis egér vagy. Nem vagy egy jóképű, 198 cm magas, 100 kilós, erőtől duzzadó, nagy farkú, gazdag, aranyszőke hajú, kék szemű álompasi.
Én is átlagos arcú vagyok, 178 cm, 60 kiló, barna haj, barna szemek, vézna, 15 cm-es farokkal és csóró vagyok.
"Mennyi nővel próbáltál összejönni?"
Több mint 25-nőnél próbálkoztam, akivel úgy gondoltam, hogy sikerülhet. Eddig sajnos sikertelenül.
Nem áll szándékomban az, hogy megsértselek téged, de nem akarok hazugságot írni, mert azt nem szeretem.
Sajnos vannak olyanok, akiknek sose lesz barátnőjük, bármennyire is rendes, őszinte, szerethető emberek. Egyszerűen be kéne látnod, hogy nincs értelme erőltetni a párkeresést, ha elkezdenél "javítani" valamin, azzal csak jobban erőltetnéd az egészet. Tudom, hogy ez a legnehezebb dolog, de el kéne tudni fogadnod a helyzetedet, szociálisan a leírásod alapján nincsenek problémáid, tehát élhetsz boldog életet, sokaknak az se adatott meg, hogy eljárhassanak valahova és legyen társasági életük. Örülj neki, hogy ez neked megadatott, légy pozitív! Az, hogy kimarad a párkapcsolat az életedből, még nem a világ vége, nem leszel kevésbé értékes ember tőle.
"Mind a 25 nővel le is feküdtél, vagy csak első randi, aztán vége lett?"
Nem, nem feküdtem le velük. Beszélgetés, telefonszám csere, facebook bejelölés meg beszélgetések voltak. Szóval csak társalgási szintig sikerült jutnom velük.
Mindig én kerestem, hívtam őket, én kezdeményeztem beszélgetést. Mindég egyoldalú volt, ők sosem kerestek engem, írtak rám, hívtak fel, hogy megkérdezzék, hogy vagyok, éppen mi van velem. Mindég csak én, ha rájuk írtam vissza írtak, beszélgettek, de olyan egyoldalú volt mindég. Egy idő után rájöttem, hogy olyan vagyok nekik, hogyha éppen nincs ló a közelben akkor jó a szamár is. Tipikusan: Ha nincs ló jó a szamár is effektus. Most már látom én voltam a szamár, hogy próbálkoztam ezekkel a nőkkel és időt pazaroltam rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!