Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond velem? Min kéne javítanom?
16 vok 180 magas átlag testalkatú barnarövid haj barna szem kedves megértő (ha ismersz akk ird le hogy ez igaz-e) segítőkész srác vagyok nem dohányzok nem iszok nem járok discoba,kocsmába>>>átlagsrácvagyok és azt szeretném megkérdezni hogy hol itt ezzel a gond am igy nezek ki
Hát barátom... Ne haragudj, ha egy kicsit kemény vagyok.
Elég golyó fejed van, úgyhogy sztem növessz valami értelmes hajat a tüsi helyett. Tudom, hogy kényelmes meg minden, de rajtam pl anno sokat segített, hogy egy hosszabb fazont választottam. Megpróbálhatsz pajeszt, vagy kecskeszakállat növeszteni.
Az öltözködésed elég marcona, speciel engem taszít. Egy kicsit elegánsabban kellene öltözködnöd. Ez persze nem öldtönyt jelent, hanem egy jó farmert, inget, vagy egy "teniszezős" pólót, amihez egy visszafogott pulóvert válassz.
És még két dolog: ha magadat fényképezed, akkor az időzítőt használd, és ne tükörben, vagy magad felé fordítva csináld. A másik, hogy próbálj egy kicsit mosolyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!