Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a gond velem? Min kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem? Min kéne javítanom?

Figyelt kérdés

16 vok 180 magas átlag testalkatú barnarövid haj barna szem kedves megértő (ha ismersz akk ird le hogy ez igaz-e) segítőkész srác vagyok nem dohányzok nem iszok nem járok discoba,kocsmába>>>átlagsrácvagyok és azt szeretném megkérdezni hogy hol itt ezzel a gond am igy nezek ki

[link]

2009. dec. 29. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem alapból nem jössz be, az arcod nem tetszik, de azon meg nem tudsz mit javítani.
2009. dec. 29. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszel bocsi:S de sztem kicsit gyúrj vagy valami
2009. dec. 29. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát barátom... Ne haragudj, ha egy kicsit kemény vagyok.

Elég golyó fejed van, úgyhogy sztem növessz valami értelmes hajat a tüsi helyett. Tudom, hogy kényelmes meg minden, de rajtam pl anno sokat segített, hogy egy hosszabb fazont választottam. Megpróbálhatsz pajeszt, vagy kecskeszakállat növeszteni.

Az öltözködésed elég marcona, speciel engem taszít. Egy kicsit elegánsabban kellene öltözködnöd. Ez persze nem öldtönyt jelent, hanem egy jó farmert, inget, vagy egy "teniszezős" pólót, amihez egy visszafogott pulóvert válassz.

És még két dolog: ha magadat fényképezed, akkor az időzítőt használd, és ne tükörben, vagy magad felé fordítva csináld. A másik, hogy próbálj egy kicsit mosolyogni.

2009. dec. 29. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátom, nem akarok senkinek igazat adni,de amikor megadott képedet megláttam,nekem az jött le hogy még nyilt utcán,nappal,emberek között is két félautómata gépfegyverrel mennék talizni veled :S Sorry.
2009. dec. 29. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
miért???
2009. dec. 30. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező. legközelebb kontaktinfót pls. A Válaszom az az hogy iszonyatosan félelmetes vagy, még nekem is pedig én aztán nem vagyok olyan aki meg szokott ijedni természet, valahogy "lágyítani" kéne magadon, többet mosolyogni,pl... vagy nem is tudom, a hajad az alap hogy növeszd meg.... szóval kell dolgozni magadon.
2009. dec. 30. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
csúnya vagy:S bocsi:$
2009. dec. 30. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
édes istenem, a sok barom, aki külsőre ítél... csak meg kéne szólalnod a képen és akkor ők is látnák h nincs veled gond. fura lehetsz elsőre, keménykedős csávónak látszol, de ha nem ilyen vagy, akkor sztem (a népek miatt nem miattad) próbálj meg minél többet beszélni és mutatni a kedvességed! am. ha azért kérdezed mert nincs bnőd v nem találsz normálisat, akkor azt javaslom várd meg azt aki a megszólalásod előtt észreveszi h milyen vagy :)
2010. jún. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!