Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok olyan társkeresői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan társkeresői oldalt ani be is válik?

Figyelt kérdés

Unom hogy 2éve próbálok normális pasit találni de mind vagy csak szeretőt keress vagy csak sexet akar semmi mást.

Olyan oldal vagy modszer kéne vagy helyek ahol találhatok is olyat aki komoly társ kapcsolatot akar.

2016. aug. 17. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jelen. :) Bár én már régebb óta próbálkozok, de manapság nem csak férfit nehéz találni ilyet hanem nőt is. Nem mondom, hogy Írj privátot, mert biztos, hogy az ország másik végén laksz, bár sose lehet tudni. Eddig mindenki akivel beszélgettem 200-300 km-re lakott tőlem és mindig ott lett vége a dolognak.
2016. aug. 17. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Meglepő, hogy nők sem mindig sikeresek a társkereső oldalakon.
2016. aug. 17. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Biztos sok levelet kap csak az a gond, hogy én mint az az ember aki nem csak dugni akar esélyt se kap a nőktől pont ezek miatt akikről a kérdező is ír. Sokan csak a farkuk után mennek. És miattuk vagyunk megbélyegezve, hogy biztos csak egy numerának kellenek. És ez a felháborító, amit sok férfi csinál társkeresőkön.
2016. aug. 17. 13:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Olyan leveleket kapok hogy szeretőnek kellek, vagy csak kalandnak mert a pasi nem akar elköteleződni vagy pedig egy komolytalan egyetemista akar engem tapasztalat céljából mert nem tudja mit akar és kit akar :( Ilyen világot élünk.
2016. aug. 17. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez megy és ezek miatt nincs értelme már kezdeményeznem, mert meg vagyok én is bélyegezve, hogy biztos ilyen vagyok. Közben meg érdeklődök, hogy mivel foglalkozik van e valami hobbija, szóval ő érdekelne nem csak szexre kellene de addig sose jutunk el, hogy ezt bentudjam bizonyítani, mert vagy semmi válasz vagy csak annyi, hogy nem vagyok az esete, vagy nem egymást keressük, de ezt honnan tudná ha még nem is beszéltünk? Instant elutasító mindenki társkeresőn. Ezért is adtam fel az egészet, mert így csak a saját önbizalmamat rombolom. És én ebből köszönöm nem kérek.
2016. aug. 17. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan ostoba vagy hogy társkeresőzől, akkor meg is érdemled!
2016. aug. 17. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Kocsma
2016. aug. 17. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Férfiaknak a tinder, happn eléggé jók. Ott találni lányt egyéjszakásra is, értelmes beszélgetésre is. össze Lányoknak annyira nem biztos h jók, mert 99%ban dugipajti vadászokat találnak csak így ugye ellentmondás van a rendszerben. Annak az 1%nak a megtalálása valószínűleg a művészet benne :)
2016. aug. 17. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Társkeresőről még nem jött össze senki. Dugópajtinak, támogatott kapcsolatra vagy ingyen puncinak kellettem volna csak. Kösz, inkább nem... Badooról van egy fél éve tartó kapcsolatom, bár ott is rengeteg, a fent már említett jelenséggel találkoztam.
2016. aug. 17. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos férfiként sincs sokkal jobb tapasztalatom a másik nem terén sem.

Egyre több a házas,kapcsolatban élő nő az oldalakon.

Akik maguk sem tudják mit akarnak.:(

F40+

2016. aug. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!