Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a sok lányok általi visszautasítást hogyan kezelitek (már akik csajoznak és éri őket sok elutasítás)? Hogy álltok újra talpra, hogyan változik az önbizalmatok? Hogy tudtok újra önbizalmat szerezni?
önbizalmamat önmagamból nyerem és nem másból jön.
Elején sz@rul esett, ma meg csak mosolygok rajta. Legalább nem rabolja az időmet a másik fél feleslegesen.
Én annyira jòl kezelem, hogy feladtam. Csalàd, gyerekek, pàrkapcsolat ezek azok amik nekem sosem lesz..... csontig megölték az önbizalmam.... irigylem azokat az embereket akiknek ez megadatik... sajnos nekem nem
.... 20/F
Oooo atya világ...
"önbizalmat szerezni"
Mi van?
Azt nem másból kell nyerni. És nem azáltal fog kialakulni, hogy kivel hogyan bánnak a nők. Jó, persze hogy rosszul esik egy-két visszautasítás, de itt kb. ezt úgy állítjátok be, hogy mindenről a nők tehetnek.
Én a helyetekben kicsit elgondolkoznék, hogy x próbálkozás/lány után nem kellettetek a kutyának sem.
Olyan érdekes! Annyi lányban lenne a hiba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!