Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még lehetőségem családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még lehetőségem családot alapítani?

Figyelt kérdés
105/186/42 ápolt, rövid hajú, tetoválatlan hetero férfi, állandó munkahely, havi 180 HUF nettó, albérletben, lakás nélkül (eddig nem volt rá szükség) Szeretem a sört, a kaját, a szexet, az állatokat, (kutya kivétel) és ha lenne családom természetesen a gyerekeket is. Közös családi programokban szívesen vennék részt, de nincs senkim.
2016. aug. 12. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

Nem is sejted, hogy milyen szerencsés vagy... Mondom ezt 20év házasság után.

Akkor jó, ha reggel bemutatkozik a csaj, és elmegy.

A kiírásod ellenére mondom.

Szerintem ő is szereti a kutyákat is. Csak nem a lakásban, és van már tapasztalata kutyás nővel, és tudja, hogy ők komoly kapcsolatot csak a kutyájukkal képesek kialakítani. A férfiak viszont nem szeretik, ha úgy kezelik őket, mint a kutyákat.

Ezért nem állnék szóba kutyás nőkkel, és ezért nem engedek kutyát a feleségemnek, lányomnak. Pedig az udvaron van, és én is szeretem.

Szeretem az állatokat, de nem jobban, mint a társamat. Ez nem megy a kutyás nőknek. Ezért nem találnak párt maguknak.

Ezen persze besértődnek, ami szintén engem igazol.

2016. aug. 13. 01:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem szereted a kutyakat, viszont elso amit megemlitettel a "szeretem" listadon a SOR!?
2016. aug. 13. 07:41
 13/18 anonim ***** válasza:
El vagy hìzva,ràadàsul idős is vagy màr a gyerekvàllalàshoz,de valamennyi esélyed biztos van.
2016. aug. 13. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
11. Mi van? Màr miért ne talàlnànak pàrt kutyàs nők? Ezt te sem gondoltad komolyan...
2016. aug. 13. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
12: a sör már létszükség a férfiaknak mellettetek. valamibe lekell vezetni a fölös feszkót, azért ezt meg ne tiltsátok már, legalább ezt ne.
2016. aug. 13. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:
aki kifejezetten nem szereti a kutyákat a mai világban normális ember nem lehet :( sajnálom.. tényleg :((
2016. aug. 13. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:

#14 De, komolyan gondoltam. Persze, van kivétel, de privátban vitába szállok veled ha gondolod.

Nem akarok sokat OFFolni...

2016. aug. 14. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:
15: Megertelek, de kerlek ne beszelj mas neveben! Lehet neked hihetetlen, de nekem egy parom sem ivott.
2016. aug. 14. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!