Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még lehetőségem családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még lehetőségem családot alapítani?

Figyelt kérdés
105/186/42 ápolt, rövid hajú, tetoválatlan hetero férfi, állandó munkahely, havi 180 HUF nettó, albérletben, lakás nélkül (eddig nem volt rá szükség) Szeretem a sört, a kaját, a szexet, az állatokat, (kutya kivétel) és ha lenne családom természetesen a gyerekeket is. Közös családi programokban szívesen vennék részt, de nincs senkim.
2016. aug. 12. 21:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
És arról ki tehet hogy nincs senkid?
2016. aug. 12. 21:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a kutyákkal?
2016. aug. 12. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
2016. aug. 12. 21:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van! Nem is értelek...Miért ne lenne?
2016. aug. 12. 21:50
 5/18 Blade Bone ***** válasza:
91%
Csak 42 és a halál közt vagy, még van esélyed.
2016. aug. 12. 21:59
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

Nem ezeken az adatokon fog múlni... a válasz az itteni nőktől. Ahhoz, be kell nyalnod nekik. Pl. ne nagyon legyenek igényeid, de ha mégis, ne a hagyományos nő legyen az, hanem az egyenrangú partner, akit támogatsz a karrierjében, akit szükségszerűen el akarsz venni, lehet akár már hozott gyereke is, lehet elhízott(duci, ahogy ők eufemizálják), akivel gumival akarsz csak védekezni, hogy neki ne kelljen a kis testét mérgeznie,stb.

Csak mondom, ha a pozitív válaszok érdekelnek esetleg...

Ha valóban érdekel a válasz, akkor jobban teszed, ha kevésbé vagy őszinte és jobban keresel ennél.

Nem árt, ha sportolni kezdesz és veszel egy normális(nak tűnő) kocsit.

2016. aug. 12. 22:15
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem szereted a kutyákat?

Úgy vettem észre (személyes meglátás pusztán), hogy aki nem szereti kutyákat, az kevésbé azokott alkalmazkodó lenni.

Talán kissé "bogaras" vagy és nem vagy felkészülve, hogy valaki más begyalogoljon a megszokásaidba. Mindenben hozzánk illő párt találni mehéz. Lépj ki kicsit a komfort ulzónádból.

2016. aug. 12. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

Ez miért 42 évesen jutott eszedbe? 15-20 éve esélyesebb lett volna, bár gondolom még így sem lehetetlen. A saját korosztályodban több esélyed van 35-40 év közötti nőknél, ha akarsz még gyereket. Arra készülj, hogy köztük nagy eséllyel elvált gyerekes anyuka lesz a legtöbb, nem olyan tökéletes testtel. Ha huszonéves feszes csitri kellene, arra kevesebb az esély. Ahhoz nem keresel eleget.

Én pl nem jönnék össze olyan pasival aki nem szereti a kutyákat. Nekem 3 van, és nem passzolnám le őket. Szerencsére nem volt ezzel gondom. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik szeretik/van is kutyájuk, vagy akarnak a majdani családjuk részeként.

2016. aug. 12. 23:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lenne esélyed.

Kizáró ok, ha valaki nem szereti a kutyákat!

2016. aug. 12. 23:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Tehát leírod, hogy minden adott, hogy összejöjj egy csajszival, vagy egy elvált anyukával. Mi a kérdés? Több ezernyi lehetőséged van :)

Nem értem mi nem sikerül neked. Gondolom ennyi idősen már nincs gondod kapcsolatok kiépítésével, ismerkedéssel.

Élethosszig tartó tanulást viszont vedd komolyan! A globalizáció és a technikai fejlődés egyre gyorsabb... „elfut az élet, jól teszed, ha vele futsz!”

2016. aug. 13. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!