Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még lehetőségem családot alapítani?
Nem ezeken az adatokon fog múlni... a válasz az itteni nőktől. Ahhoz, be kell nyalnod nekik. Pl. ne nagyon legyenek igényeid, de ha mégis, ne a hagyományos nő legyen az, hanem az egyenrangú partner, akit támogatsz a karrierjében, akit szükségszerűen el akarsz venni, lehet akár már hozott gyereke is, lehet elhízott(duci, ahogy ők eufemizálják), akivel gumival akarsz csak védekezni, hogy neki ne kelljen a kis testét mérgeznie,stb.
Csak mondom, ha a pozitív válaszok érdekelnek esetleg...
Ha valóban érdekel a válasz, akkor jobban teszed, ha kevésbé vagy őszinte és jobban keresel ennél.
Nem árt, ha sportolni kezdesz és veszel egy normális(nak tűnő) kocsit.
Miért nem szereted a kutyákat?
Úgy vettem észre (személyes meglátás pusztán), hogy aki nem szereti kutyákat, az kevésbé azokott alkalmazkodó lenni.
Talán kissé "bogaras" vagy és nem vagy felkészülve, hogy valaki más begyalogoljon a megszokásaidba. Mindenben hozzánk illő párt találni mehéz. Lépj ki kicsit a komfort ulzónádból.
Ez miért 42 évesen jutott eszedbe? 15-20 éve esélyesebb lett volna, bár gondolom még így sem lehetetlen. A saját korosztályodban több esélyed van 35-40 év közötti nőknél, ha akarsz még gyereket. Arra készülj, hogy köztük nagy eséllyel elvált gyerekes anyuka lesz a legtöbb, nem olyan tökéletes testtel. Ha huszonéves feszes csitri kellene, arra kevesebb az esély. Ahhoz nem keresel eleget.
Én pl nem jönnék össze olyan pasival aki nem szereti a kutyákat. Nekem 3 van, és nem passzolnám le őket. Szerencsére nem volt ezzel gondom. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik szeretik/van is kutyájuk, vagy akarnak a majdani családjuk részeként.
Nálam nem lenne esélyed.
Kizáró ok, ha valaki nem szereti a kutyákat!
Tehát leírod, hogy minden adott, hogy összejöjj egy csajszival, vagy egy elvált anyukával. Mi a kérdés? Több ezernyi lehetőséged van :)
Nem értem mi nem sikerül neked. Gondolom ennyi idősen már nincs gondod kapcsolatok kiépítésével, ismerkedéssel.
Élethosszig tartó tanulást viszont vedd komolyan! A globalizáció és a technikai fejlődés egyre gyorsabb... „elfut az élet, jól teszed, ha vele futsz!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!