Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen lenne az a nő akivel családot szeretnétek alapítani vagy elvennétek feleségül?
-Egy kézen meg tudja számolni hány szexuális partnere volt az életben
-Külsőre számomra vonzó arcú, alkatú
-Belső tulajdonságait nézve kedves, aranyos, törődő, gondoskodó, házias és rendelkezik anyai és fészekrakó ösztönökkel
-Nagyjából 20-28 éves attól függetlenül hogy én hány éves leszek amikor megismerkedünk
Ezek jutottak most eszembe. Családot olyan 30-35 éves koromban szeretnék majd alapítani és úgy két, de inkább három gyereket képzelek el.
27/F
Édesek ezek a kisfiúk, akik ide írnak, hány évesek vagytok, 15? :D
A nőnek ne legyen 1-2-nél több kapcsolata, ne legyen neki büdös a házimunka, stb...
De akkor remélem nektek se :)))
6: De igen, lehet. Mert a nőknek mások az elvárásai a férfiakkal szemben és a férfiaknak mások az elvárásai a nőkkel szemben.
Ha pedig tudunk az elvárásainknak megfelelő partnert találni, akkor azzal nincs semmi baj. A nőknek is meglehetnek az elvárásai velem szemben, aztán ha két ember találkozik, akik megfelelnek egymás elvárásainak, minden jó.
Három nő is volt tartós kapcsolatra az életemben, akik megfeleltek az összes fent leírt dolognak, amiket leírtam. (20-28 éves, csini, belsőre is jó és előttem csak pár férfi volt az életében)
Atlag gyakori pasi novel kapcsolatos elkepzelesei:
-Max 4 szexpartner de inkabb kevesebb
-Foz,mos,takarit,jol nez ki kedves es nincs elhizva.
Ennyi es ramondjak h alomno,sirvarohoges:-))))
9:
-Leszarom mennyi karrierista, ambíciózus, mennyire halad éppen felfelé a ranglétrán, stb.
-Leszarom hány diplomája, milyen sok végzettsége van
-Leszarom milyen magabiztos, jó dumás, stb.
Az érdekel mennyire lesz jó anya és feleség és ezek durván abból tevődnek össze, amit leírtam már fentebb. Nem pedig abból hogy mennyire munkamániás, mennyire tapasztalt szexuálisan, stb-stb. Nem szexpartnert, nem havert, nem barátot keresek, hanem egy házastársat, ahol ő a női szerepet tölti be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!