Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mar keso? Egy ferfinak negyven felett csaladot alapitani?
Figyelt kérdés
Egy ismerosom, nehany ev mulva betolti a negyvenet. Azt mondta, akkor hazakoltozik Magyarorszagra mert csaladot szeretne.2016. ápr. 10. 18:07
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő, a mai világban ez gyakori. Párom most lesz 40 és most született egy tündér kislányunk.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem késő, főleg egy férfinek én nő vagyok és 36 nekem sincs még gyerekem.
3/8 anonim válasza:
neki már annyi,kriptára gyüjtsön vagy kezdje építeni a. piramist.
4/8 anonim válasza:
igen, 58-59 lesz mire a gyereke felnő..
5/8 anonim válasza:
Nem késő. Nem mindenki találja meg korán a párját. Mi elmúltak 30-ak mire egymásra találtunk. Most várjuk a 3. babáknak, ő már elmúlt negyven én 37. Szóval elég sűrűn jöttek a gyerekek. Persze jobb lett volna, ha huszonévesen találunk egymásra, de nem így volt (ahogy szoktuk mondani lehet akkor már nem is lennénk együtt, hiszen az eddigi kapcsolataink miatt vagyunk olyanok, amilyenek most).
6/8 anonim válasza:
Szerintem sosincs késő. Ráadásul férfiról van szó, ami azt jelenti, hogy elvileg most élheti virágkorát. Ha ad magára, pár évet még le is tagadhat. Azonban csak azért ne nősüljön meg, hogy ezt is kipipálhassa.
7/8 anonim válasza:
Szerintem màr késő,épeszű nő vàllal gyereket ilyen idős férfival.
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, akkor kedves utolsó nagyon sok nem épeszű nő van, köztük én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!