Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog egy 34 eves ferfi csaladot alapitani, ha meg baratnoje sincs?
A mai vilagban nehez 1 gyereket eltartani?!
Oszinten szerinted 50 evvel ezelott konnyebb volt? Nem hinnem!
Vagy csak nehéz normális párt találni. Hogy idézzem egyik kérdésre egy lány válaszát, aki orgiában is benne lenne, de nem akármilyen pasikkal. Amíg egyes nőknél itt vannak nem akármilyen pasik, addig maradjanak csöndben.
Másfelől lehet, nem "nem akar" családot, hanem egyszerűen így alakul neki.
4: Elég könnyű volt. Majdnem mindent ingyen lehetett kapni az államtól a gyermekneveléshez és iskoláztatáshoz. A tankönyvek olyan nagyságrendűek voltak egész évre, mint ha ma azt mondanád, 530 Ft. Egy kotta 8 Ft. Egy könyvesbolti könyv - nézd csak meg az akkor nyomtatott könyvek árait, rá van nyomtatva az utolsó oldalra - 5-15 Ft.
Egy színházjegy annyi volt, mintha ma azt mondanád: 85 Ft. Nem volt műsoron olyan színdarab, koncert, opera és mozifilm, amit ne láttam volna, nem volt könyv, amit ne tudtunk volna megvenni.
Pedig egyszülős gyík közalkalmazotti fizetésből éltünk 3-man.
... mármint anyagilag volt sokkal könnyebb, mint ma. Erőfeszítésben talán nehezebb volt, hiszen 9-10 órás munkaidő volt és szombat is munkanap volt akkor még, csak a vasárnap volt szünnap. Én 12-13 órákat voltam az óvodában, mire anyukám késő este értem jött.
Most jut eszembe, rengeteget nyaraltunk, utaztunk belföldön, mert a munkahely ugyancsak szintén ingyen (állami költségvállalással) szervezett kirándulásokat, üdüléseket, országjárást. És a Balatonra is kaptunk beutalót a munkahelyi üdülőkbe, volt, hogy évente 4 hetet is voltunk a Balatonnál.
Még ezek is kijöttek ebből tehát.
Amiket felsoroltam, azokban a rendszerváltás óta nem volt részem. Nem tudok új könyveket venni, színházba, koncertre, nyaralni járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!