Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik mar családot szeretnetek alapítani! Jarnatok olyan férfival aki netto 100 000 Ft-ot keres?
Én férfi vagyok, de sztem csak akkor járnának ilyen sráccal, ha nagyon jól néz ki hozzá vagy mikor összejöttek, akkor a srác ennél jobban volt eleresztve.
A kettő közül az első azért sokkal jobb lehetőségeket kínál.
Nem, így lehetetlen a családalapítás. Gondolj bele netto 100 ezer + az a kevés gyed+gyes amit a nő kap, az 3 emberre... Teljesen kizárt.
L
3-as
Te is tudod, hogy ez nem igaz.
Én a félmillás fizetésemből sem jövök ki úgy, hogy erre családot mernék alapozni, pedig gyerekszületéskör a csaj fizetése ki is esne.
A 3-as nem arra gondolt, hogy a 100 ropiból jól ki lehet jönni, hanem hogy magyarországon ez egy "jó" fizetés. Sajnos ebben igaza van valahol... A 100 netto az 200 brutto és az már egy átlagfizetés... Bár elvileg az "átlag" valami 150 ezer, de ezt erősen felhúzzák a politikusok havi 2 millái...
Miért ne? Általában a bruttó felét viszi el a sok ökörség amivel megterhelik... Kiindulási pont: 240 bruttó-ból lett 140 körüli netto. Ez alig több mint a fele. Állami cég, szóval tuti nem csalnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!