Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik mar családot szeretnetek alapítani! Jarnatok olyan férfival aki netto 100 000 Ft-ot keres?
Ja, most akkor ici-picit több mert "nagy kegyesen" csökkentették a terheket... De ez így is nagyon kevés. Rohadt sokat vonnak le baromságokra. És hova megy a pénz...? Nem nagyon van látszatja a sok adótehernek. Legalábbis nem látszik a gyors és fentartható fejlődés az egészségügyben vagy az okaktás területén... (viszont nagyon szépen állunk focipályák, stadionok meg alamizsnaosztás téren (CSOK).
Nagyon el vagytok ti tévedve páran itt. :D Lehet pestiek vagytok, alattatok van egy nettó 200-as, 300-as fizu apuci, sógor, jó barát által tolva, aztán azért ítélkeztek ennyire könnyen. Vidéken ez kb átlagkereset feletti picivel. Sok helyen 90 az átlagkereset, max 100-as.
Rokonom diplomás (társadalmtudományok terén, szociális munka), és nincs 120 a nettója, néhány ezerrel kevesebb. És ez már az emeltebb fizu, eddig kb 90-95 volt a nettója. A rokonom férje gépbeállító (nem operátor), hanem gép karbantartó-beállító egy gyárnál, napi 10-12 óra melóval visz haza kb 120-130-at. :D Hol éltek ti? Teljesen normális életet élnek, attól függetlenül, hogy albérletben élnek, és nincs kocsijuk, de szeretik egymást és boldogok.
17-es vagyok
Itt válaszolok egy privire.
"Nem kell, hogy mindenki mérnök legyen. Akkor verjed a melled, ha te keresel ennyit, sztem munkanélküli fos vagy :D"
A kérdés nem az én fizetésemről szólt, hanem a férfiak fizetéséről. Tudom, hogy savanyú a szőlő, azért fröcsögsz ilyeneket ilyen hangnemben privátban, de az az igazság, h még csak nem is az én párom keresi a cégnél a legtöbbet. Van, aki nála is jobban keres, mert régebb óta van ott, már több mindent elért.
"Viszont Te vagy akkor mellette a kitartott ágyas...? Jól tudsz helyezkedni, öreganyám is így csinálta."
Erchey Hunor, öreganyád okos asszony. Kár, h nem örökölted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!