Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik mar családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik mar családot szeretnetek alapítani! Jarnatok olyan férfival aki netto 100 000 Ft-ot keres?

Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 17:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ja, most akkor ici-picit több mert "nagy kegyesen" csökkentették a terheket... De ez így is nagyon kevés. Rohadt sokat vonnak le baromságokra. És hova megy a pénz...? Nem nagyon van látszatja a sok adótehernek. Legalábbis nem látszik a gyors és fentartható fejlődés az egészségügyben vagy az okaktás területén... (viszont nagyon szépen állunk focipályák, stadionok meg alamizsnaosztás téren (CSOK).

2016. febr. 7. 18:10
 12/33 anonim ***** válasza:
ha nem vagy valami politikai bűnöző ,csaló,szélhámos akkor ennyi vagy vállalj még egy munkát,ez a szomorú,majd nem veszel autót francosszaros ájfont és úgy ahogy nyomorogva mint a munkás magyar ember meg fogsz élni.a hülyegyerek félmillás fizúval csak trollkodik,tudjuk jól magyariában nem ez a helyzet a bérek terén.
2016. febr. 7. 18:10
 13/33 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon jól kell kinézned ahhoz, hogy ilyen anyagi lehetőségek mellett nőd lehessen.
2016. febr. 7. 18:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100 nettónak, 150 a bruttója. nem ici - picit több/kevesebb :)
2016. febr. 7. 18:23
 15/33 anonim ***** válasza:
Elsosorban azt neznem, hogy mennyire szeretne tovabblepni. Ha latnam rajta hogy igyekszik, es keres lehetosegeket hogy jobb legyen, valamint nem csak beleul a keszbe akkor igen. Ha viszont elfogadja hogy ez van, es ugysem lehet jobb, nem is igyekszik hogy valtoztasson a helyzeten, akkor nem.
2016. febr. 7. 18:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon el vagytok ti tévedve páran itt. :D Lehet pestiek vagytok, alattatok van egy nettó 200-as, 300-as fizu apuci, sógor, jó barát által tolva, aztán azért ítélkeztek ennyire könnyen. Vidéken ez kb átlagkereset feletti picivel. Sok helyen 90 az átlagkereset, max 100-as.

Rokonom diplomás (társadalmtudományok terén, szociális munka), és nincs 120 a nettója, néhány ezerrel kevesebb. És ez már az emeltebb fizu, eddig kb 90-95 volt a nettója. A rokonom férje gépbeállító (nem operátor), hanem gép karbantartó-beállító egy gyárnál, napi 10-12 óra melóval visz haza kb 120-130-at. :D Hol éltek ti? Teljesen normális életet élnek, attól függetlenül, hogy albérletben élnek, és nincs kocsijuk, de szeretik egymást és boldogok.

2016. febr. 7. 19:14
 17/33 anonim ***** válasza:
25%
Hm, a pasim vidéken mérnökként megkeresi a 450E bruttót+ juttatások. Nincs sógor,koma nincs apucinak cége (sajnos apuci sincs már), diploma van és nyelvtudás. Nemcsak papíron, igaziból.
2016. febr. 7. 19:33
 18/33 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

Itt válaszolok egy privire.

"Nem kell, hogy mindenki mérnök legyen. Akkor verjed a melled, ha te keresel ennyit, sztem munkanélküli fos vagy :D"

A kérdés nem az én fizetésemről szólt, hanem a férfiak fizetéséről. Tudom, hogy savanyú a szőlő, azért fröcsögsz ilyeneket ilyen hangnemben privátban, de az az igazság, h még csak nem is az én párom keresi a cégnél a legtöbbet. Van, aki nála is jobban keres, mert régebb óta van ott, már több mindent elért.

2016. febr. 7. 19:40
 19/33 anonim ***** válasza:
...ezeket csak azért írtam le, mert valaki előttem azt állította, a félmillás fizetés csakis trollkodás lehet. Hát nem biztos.
2016. febr. 7. 19:41
 20/33 anonim ***** válasza:

"Viszont Te vagy akkor mellette a kitartott ágyas...? Jól tudsz helyezkedni, öreganyám is így csinálta."

Erchey Hunor, öreganyád okos asszony. Kár, h nem örökölted.

2016. febr. 7. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!