Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány éves korotokban szeretnétek megállapodni, családot alapítani?
"Pasik!" nem "férfiak" v valami? :D
mondjuk 30 körül eléggé ideális
te csaj
45-50nél előbb nem. De megvagyok család nélkül is, ha úgy adódik.
26/f
Ezt nem lehet eldönteni, vagy megtalálod azt az embert, akivel el tudod képzelni az életed vagy nem. Rosszabb esetben hallgatsz azokra az idiótákra, akik azzal nyaggatnak, hogy "ideje már megállapodnod" és a nagy sietségben nem veszed észre, hogy nem a megfelelő emberrel alapítottál családot, ezért az egész életed tönkre van téve, csak azért, hogy megfelelj a hülye normáknak.
Engem nem érdekel senki véleménye, imádom a párom, ő is engem és rohadtul nem érdekel, hogy a mai hülye felfogás szerint már rég házasnak és családosnak kéne lennünk!
30/N
Csatlakozom az előzőhöz!!!
Nálam az egyik feltétel, h legalább 3 éve együtt legyek a csajjal, a másik h legyen 1 diplomám, a 3. pedig h legyen egy biztos állásom. Ezek után jöhet az esküvő, gyerek :)
Ez kb 26-27 éves korban elérni sztem nagy dolog. 20 évesen értelme nincs esküvőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!