Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor éreztétek úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor éreztétek úgy, hogy ideje lenne megállapodni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyjából mostanság érkezett el az idő, nem túl korai? 23/f köszi a válaszokat.
2012. febr. 20. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
amióta szeretem a barátnőmet, kb 18 évesen
2012. febr. 20. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Akkor, mikor összejöttem mostani barátommal 19 évesen.

Most 20 vagyok, és még mindig úgy érzem, hogy vele képes lennék boldogan leélni az életem. Persze lehet naivitás, de én nagyon szeretném! :D

20L

2012. febr. 20. 19:09
 3/10 Macs1209 ***** válasza:

20 éves korom óta erre hajtok... de még nem jött össze :(

31F

2012. febr. 20. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Soha 21/F
2012. febr. 20. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Még várok pár évet addig élem világom.37/F
2012. febr. 20. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:

27 vagyok de még mindig nem házasodnék össze...

a barátnőmmel össze vagyunk költözve 2 éve együtt élünk, minden szuper nincs semmi gond...ennyi!

A BOLDOGSÁGHOZ NEM KELL HÁZASSÁG!

2012. febr. 20. 19:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a házasságra értem. Eddig elég kelekótya életet éltem, ha komolyra fordultak volna a dolgok akkor inkább kihátráltam. Na most ennek az ellenkezőjét érzem.
2012. febr. 20. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:

19:22-es vok, 25 éves koromig én sem költöztem össze senkivel!

A leghosszabb kapcsolatom 2 év 7 hónap volt. és coltak ilyen 1, 1,5 évesek vagy kevesebb.

most úgy éreztem hogy ő az akivel megpróbálom.

2012. febr. 20. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én alapból így álltam hozzá a barátnő dologhoz, már kamaszkoromban is, hogy nem érdekel, hogy minél több lánnyal dugjak meg ilyesmi, csak legyen egy akivel boldogok vagyunk.
2012. febr. 20. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:

A barátom ilyesmi volt,mielőtt összejöttünk,félt attól,hogy már nem lesz szabad,ha lesz barátnője.Lehettek volna barátnői,de mindig megijedt az elkötelezettségtől.Aztán végül is valahogy összejöttünk,azóta is együtt vagyunk és tervezgetünk is.Mindkettőnknek ez az első kapcsolata,de elég jól működik és még mindig szeretjük egymást...

Szerintem természetes,hogy az ember egy idő után elkezd vágyni egy társra,akire mindig számíthat,akivel jól érzi magát és akit szerethet.Nálad ez úgy tűnik,most jött el.

22L

2012. febr. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!