Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor éreztétek úgy, hogy ideje lenne megállapodni?
Akkor, mikor összejöttem mostani barátommal 19 évesen.
Most 20 vagyok, és még mindig úgy érzem, hogy vele képes lennék boldogan leélni az életem. Persze lehet naivitás, de én nagyon szeretném! :D
20L
20 éves korom óta erre hajtok... de még nem jött össze :(
31F
27 vagyok de még mindig nem házasodnék össze...
a barátnőmmel össze vagyunk költözve 2 éve együtt élünk, minden szuper nincs semmi gond...ennyi!
A BOLDOGSÁGHOZ NEM KELL HÁZASSÁG!
19:22-es vok, 25 éves koromig én sem költöztem össze senkivel!
A leghosszabb kapcsolatom 2 év 7 hónap volt. és coltak ilyen 1, 1,5 évesek vagy kevesebb.
most úgy éreztem hogy ő az akivel megpróbálom.
A barátom ilyesmi volt,mielőtt összejöttünk,félt attól,hogy már nem lesz szabad,ha lesz barátnője.Lehettek volna barátnői,de mindig megijedt az elkötelezettségtől.Aztán végül is valahogy összejöttünk,azóta is együtt vagyunk és tervezgetünk is.Mindkettőnknek ez az első kapcsolata,de elég jól működik és még mindig szeretjük egymást...
Szerintem természetes,hogy az ember egy idő után elkezd vágyni egy társra,akire mindig számíthat,akivel jól érzi magát és akit szerethet.Nálad ez úgy tűnik,most jött el.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!