Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány éves korotokban szeretnétek megállapodni, családot alapítani?
Először 23 évesen jött rám, hogy családot szeretnék, de nagyon. Azóta egyre jobban tombol bennem a vágy egy odaadó feleség és néhány gyerkőc iránt, de még csak most kezdődött egy olyan kapcsolat, ahol ezt remélem megtalálom. Ha csak rajtam múlott volna, már 23-25 évesen összejön, de így legkorábban 30-31-32. Sajnálom, mert a gyerek és köztem nagy lesz a generációs szakadék.
28F
120
Komolyra fordítva, 34 évesen még mindig nem érdekel a dolog. Mindig oda jutok hogy mennyi sz@rságtól kímélem így meg magam.
34ffi
én őszinte leszek, nekem nem kell gyerek...
addíg jó míg nincs
22/f
Én meg úgy vagyok vele, hogy elsősorban magamnak megteremtem az anyagi biztonságot és utána jöhet egy alkalmas pár, majd mikor minden sínen van jöhet a gyerek. Nekem nem kell úgy gyerek, hogy napról napra élek-élünk, vagy olyan nőtől aki 8-10 vagy X év után otthagyna.
De max. olyan 35-39 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!