Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik mar családot szeretnetek alapítani! Jarnatok olyan férfival aki netto 100 000 Ft-ot keres?
Gondolom MLM vagy valami ehhez hasoló szemétkedős-lehúzós dolog... Ahhoz kell ám egy mentalitás...
Én úgy terveztem, hogy a pasi kb annyit keressen, mint én, vagy legalább annyit.
Diplomás vagyok nahh, nem azért tanultam, hogy eltartsak egy pasit.
Erre meglett az első állásom, pont a kiírásban szereplő összeggel.
Össze, ha minden más rendben van, de azért nem tudnánk valami nagy lábon élni.
Hunor Erchey minek okoskodsz mikor láthatóan fogalmad sincsen semmiről?
ugyan azt a sablon szart fújod amit a baloldali média ont magából.
18-as
Észre se vettem, hogy valaki letrollozott :)
Én is mérnök vagyok amúgy.
Ez egy eleve rosszul feltett kérdés.
Azoknak a lányok/nők akiknek a párjuk ennek az összegnek akár a többszörösét is megkeresik,valószínűleg elképzelhetetlen lenne a fent említett összeg.
Ha azonban megnézzük, hogy egy vidéki városban mennyi az átlag kereset, akkor ez olyan rossznak nem mondható.
Hozzáteszem se nő nem vagyok, és gyerekem sincs még.
De akkor az itt elhangzott válaszok alapján azoknak a férfiaknak akik nem rendelkeznek diplomával, amivel később jól fizető munkájuk van azoknak esélye nincs a nőknél?!
Nem hiszem, hogy ez így lenne.
Tény viszont, hogy nem lehet minden embernek jól fizető munkája, mindig lesznek olyanok akiknek az "alja " jut, de ettől nem hiszem, hogy értéktelenebbek lennének jó keresetű társaiknál.
Ha kb ennyit keresnek igen, de mivel jóval nagyobb jövedelemmel rendelkezem olyan férjet választottam aki szinten a többszörösét keresi.
Persze, ez attol is fugg, hogy mennyire állandó állapot, mert 10 eve mi is kb ekkora jövedelemmel kezdtük a kozos életünket, ma nem tudnék a férjemmel es 2 gyerekünkkel ennyiből megélni, (mérnökök vagyunk igazi,többszörös nyelvtudással)
nem ezen múlik,hogy járnék -e valakivel.
amúgy igaza volt a többieknek, a 100 nettó tényleg jónak számít sajnos.
rengetegen keresnek minimálbért,vagy aközeli értéket. mivel kell a munka, megtehetik a cégek,hogy 450-500 forintos órabéreket adjanak. ha nem lenne senki, aki elvállalná ennyiért a munkát, akkor emelnék. de mivel órák alatt találnak embert ennyiért is, miért adnának többet?sajnos ez ma Magyarország.
nyilván magasabb iskolázottsággal többet kínálnak, de így sem garantált a jó bér.
kb orvos, informatikus, mérnök az a trió, amivel nem lehet ma mellé lőni. (jó lesz vele a fizu)
szakmák közül meg több év tapasztalat és továbbképzések után lehet,hogy az ember annyit kapjon,hogy tényleg meg tudjon élni belőle. úgyhogy nem lenézendő a 100 ezer forint szerintem. :)
és mondom, nem ez alapján választ párt az ember.
számomra sokkal fontosabb a másik pénzkezelési kultúrája. kereshet felőlem 1 milkát is, hogyha nem tudja beosztani és hó végén a küszöböt rágjuk és az áramot is kikapcsolják, mert a számlát nem fizeti be..
de kereshet 100 ezret is,hogyha be tudja osztani és felnőttként tudja kezelni a pénzt..nekem ez sokkal fontosabb.
nem tudnék olyannal élni, ahol csak a mának él a másik fél, és nem gondol a jövőre.
A családalapítást is mindenki másképp képzeli el. Elég csak megnézni a Gyerekvállalás kategóriát; van, akinek teljesen oké úgy gyereket vállalni a barátjával, h ő még középiskolában tanul, a barátja 100E-et keres, szülőknél laknak, és a szomszéd nő ígért egy táska babaruhát, szóval fogjam be, nem igaz, hogy nem tud majd neki venni egy kis ruhát sem. :D
Szóval igen a válaszom, van olyan nő, akinek ennyi is leég a családalapításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!