Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyven körüli pasival előfordulhat, hogy olyan nővel találkozik, akit nehezen ver ki a fejéből?
Figyelt kérdés
Vagy hogy beleszeret?
Vagy ebben a korban már jellemzőbb, hogy tudatosabbak és már csak a szex motiválja udvarlásra?
2015. okt. 24. 21:30
1/4 Linó03 válasza:
Ugyanolyan bolondul bele tudnak szeretni valakibe, mint fiatalon. Csak a szex motiválja? Nem hiszem.
2/4 anonim válasza:
Ugyanannyira tudok szerelmes lenni, de hamarabb észreveszem a realitásokat. 41f
3/4 anonim válasza:
Abszolút. Én így vagyok már jó háromnegyed éve. A szexnek ehhez semmi köze, társnak tekintem, nem eszköznek. Csak vele, és senki mással... De ha nem jön össze, akkor nem tudom hogyan tovább... :(
4/4 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg: a szexnél sokkal több motivál udvarlásra. És igen, beleszeretek, amit komolyan is gondolok, viszont lelkileg könnyebben túlteszem magam rajta, ha csalódás ér. 41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!