Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valo igaz, hogy ha egy lany nem talalja meg 30 alatt az igazit akkor mar nem is fogja, mert nem kell makd a pasiknak?
"nekem van komoly de nem az igazi. Valtoztassak meg 30 alat ? Ezert kerdezem. Deha most elhagyom es nem talalom meg addig akkor? 5 eves a kapcsolat 25 vagyok"
én se értem, miért nem lehet elsőre azt kérdezni, amire valójában kíváncsi vagy. erre más a válaszom.
a kapcsolatokat még 30 fölött is önmagában nézem, nem a jövőbeli reményeimmel összehasonlítva.
magyarul a helyedben akkor is szakítanék, ha nem jók a kilátások.
4
A megalkuvàs még szàzszor rosszabb mint egyedül lenni. Tehàt ha együtt vagy valakivel , akiről màr érzed, hogy nem az igazi. Ez igénytelenség, és a màsikat is becsapod, húzod az idejèt. Ne azért legyél màr valakivel, hogy legyen... Ha nem ő a nagy ő, akkor lószart nem ér a dolog, nem vagy vele teljesen boldog, mert hiànyèrzeted van.
Amúgy igen, van benne valami. Èn 24 évesen talàltam meg, a baràtnőim 30-31 èvesen is ezt nyögik, a pasiknak nem nagyon kellenek max szexre. Sokat panaszkodnak emiatt.
Bàr nyilvàn nem esélytelen, csak sokkal nehezebb. 30/N
24-es
Szóval 6 sor alatt sikerült eljutnod a "A megalkuvàs még szàzszor rosszabb mint egyedül lenni."-tól a "a baràtnőim 30-31 èvesen is ezt nyögik, a pasiknak nem nagyon kellenek max szexre."-ig?
Nő legyen a talpán, aki ebből ki tudja olvasni a pontos javaslatodat.
Próbáltad árnyalni a képet, de ettől még szöges ellentétben a két mondanivalód:
A megalkuvàs még szàzszor rosszabb mint egyedül lenni. <=> a baràtnőim 30-31 èvesen is ezt nyögik, a pasiknak nem nagyon kellenek max szexre.
Most összességében mit mondasz neki? Alkudjon meg, ami 100-szer rosszabb vagy kövesse nagy valószínűséggel a csak szexre kellő és emiatt sokat is panaszkodó barinőidet, akik ezt a nem-megalkuvást nyögik?
Ennyi volna a kérdés.
27, pedig teljesen egyértelmű.
azt látja, hogy nehéz, és mégis inkább egyedül, mint egy langyos/kényelmetlen kapcsolat.
23
28. Igen kb erről van szó. Nem lesz boldog ha megalkuszik. Tehát ez a kapcsolat nem vezet sehovà. Lehet próbálkozni pàrt talàlni, még ha nehezebb is, ahogy idősödik az ember.
A baràtnőim is majdnem mind azért vannak egyedül mert ellinkeskedték a fiatalabb éveiket , akkor még többen úgy vèltèk ràérnek az igazit keresni. Most meg kapàlóznak. Persze van olyan is aki későn kapott észbe, ès elment a fiatalsàga egy komolytalanabb pasira, és olyan is aki bizonyos okok miatt csak 28 évesen kezdett randizgatni.
en 35 eves vok, ferfi.
inkabb egy nekem valo, egy idos csaj kellene mint sokkal fiatalabb.
atmentem mar hulyesegeken amikor fiatalabb voltam, es mostmar eleg volt abbol.
vannak emberek akik gyorsan megtalajak az igazit, meg vannak akik soha.
ez inkabb szerencse mint kor kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!