Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valo igaz, hogy ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valo igaz, hogy ha egy lany nem talalja meg 30 alatt az igazit akkor mar nem is fogja, mert nem kell makd a pasiknak?

Figyelt kérdés
Legtobb pasi 30 alatt megtalalja a parjat igy nem fog kelleni neki 30as no vagy ha kell mas akkor fiatalabb. Hiaba szep a no es apolt nem lesz kelendo. Ez igaz?
2016. aug. 6. 12:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én szeretnék családot és gyerekeket, ezért érthető hogy 30 (de inkább 27-28) év alatti nőknél próbálkozom.

Gyerekszülésre a nők biológiailag úgy 18-25 évesen a legalkalmasabbak, amit azért jófejségből megemeltem magamnak párral. (Most erre majd jöhetnek hogy "de hát szültek már 40-50 éves nők is, meg hogy már volt 70 éves anyuka is a világon...)

De gondolom az olyan férfiakat a 30 feletti nő nem zavarja, akik nem akarnak gyerekeket

33/F

2016. aug. 6. 13:15
 12/33 anonim ***** válasza:

25 évesen semmivel sem vagy elkésve. A 30 meg még bőven odébb van számodra. Ha úgy érzed, hogy a mostani kapcsolatod már nem az igazi, és mással jobban el tudnád képzelni magad, akkor keress mást. Vagy leélheted az életed boldogtalanul is, de gondolom nem úgy szeretnéd.

30 alatt találtam meg a páromat, de vége lett. Most már 30 vagyok, akkor ezek szerint nekem már nem lesz igazi? :) Hülyeség. Tenni kell érte, és bármikor megtalálhatod az igazit.

30F

2016. aug. 6. 13:15
 13/33 A kérdező kommentje:
Hulyeseg 43 eves joraig nyugodtan szulhet egy no ezt biztosan tudom csak ha az elso akkor eszelyesebb de a masodik mar siman johet 35 felett az elso meg mondjuk 30 max. Mondjuk most nem feltetlen a gyerek miatt kerdeztem
2016. aug. 6. 13:23
 14/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek :)
2016. aug. 6. 13:24
 15/33 anonim ***** válasza:

fáj a kérdés, sugárzik belőle az értelem, egy okot mondj, h miért ne kellhetne a pasiknak 30 felett, és ne gyere nekem azzal, h akkor már öreg, mert így is fáj a fejem a sok női kérdéstől ma.

Rájöttem, h azért nem tudok találni én se egy normális nőt, mert ilyen idióták, mint te ezzel a kérdéssel, és nagy részük tényleg csak arra lehet jó, csodálkozom is, h nem a férfiaknak szokott fájni a fejük, amikor házasságban élnek, hanem a nőknek. (nem vagyok nőgyűlölő, de a hülyéket nagyon nem bírom)

2016. aug. 6. 13:28
 16/33 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, persze hogy szülhet, de inkább ne tegye.

A kármit is gondolnak ma a nők a nagy lehetőségeikről, szinte minden csak önbecsapás.

Egy 20 éves test fog helyrejönni szülés után, nem pedid egy 43 éves és nem, nem szeretjük a kötényhasat, repedt, lapos melleket. Persze, hogy szeretnek várni, karriert csinálni, függetlenedni,stb. a nők, de a biológiát nem fogják tudni átkalibrálni.

Aki ma 30 feletti épkézláb férfi, aki gyereket is szeretne(tehát a kelendő fajta), az egyszerűen jobban teszi, ha a 20-25 közötti sávban nézelődik, mert ott fog működni rendesen a dolog.

Abból lesz még 2 szülés után is "nő", nem pedig valami teleszart zokni-forma testű házisárkány, aki majd jól a gyerekre áldozza minden megmaradt szeretetét, a férjét pedig leszarja, mert ő aztán nem lesz házicseléd/nekik nem kell szexelnie már, ha nem akar/neki a gyerek az első...

2016. aug. 6. 13:29
 17/33 A kérdező kommentje:
Faj a fejed akkor fekudj le. Ne erroltesd magad itt, nehogy felmenjen a vernyomasod , mert abbol bajok lesznek a sok szerinted hulye kerdestol. :) Nyilvan en nem allitom, hogy nem lehet..hanem kerdezem . Jo pihenest
2016. aug. 6. 13:34
 18/33 A kérdező kommentje:
nem sok no fog 20 evesen szulni. Nyilvan nem 40 evesen akarok . Nem is errol szolt a kerdesem de joszonom a valaszt
2016. aug. 6. 13:36
 19/33 anonim ***** válasza:
Ahogy idősödik az ember, a párkapcsolat - ha sikerül összejönnie egyáltalán - egyre inkább hasonlít egy üzleti megállapodásra, mint szerelemre. Fiatal korban, ez akár egyetemi évek is lehetnek, inkább a naiv szerelemre alapozódik az egész, és talán ez így van jól. Sajnos ez 30 fölött egyre ritkábban fordulhat elő...
2016. aug. 6. 13:48
 20/33 anonim ***** válasza:
kérdező: rájöttem a te problémádra, túl sokat olvasod itt az "én nem találok pár magamnak blabla" kérdéseket, és azért már benned is felmerül ez a hülye kérdés, ugye? amúgy jól felment a vérnyomásom :D
2016. aug. 6. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!