Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valo igaz, hogy ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valo igaz, hogy ha egy lany nem talalja meg 30 alatt az igazit akkor mar nem is fogja, mert nem kell makd a pasiknak?

Figyelt kérdés
Legtobb pasi 30 alatt megtalalja a parjat igy nem fog kelleni neki 30as no vagy ha kell mas akkor fiatalabb. Hiaba szep a no es apolt nem lesz kelendo. Ez igaz?
2016. aug. 6. 12:57
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
majd. Nem makd bocsanat
2016. aug. 6. 12:58
 2/33 anonim ***** válasza:
12%
Hát én is kezdem így gondolni :D Bár annyival helyesbíteném, hogy aki főiskola/egyetem alatt nem találja meg...
2016. aug. 6. 13:00
 3/33 anonim ***** válasza:

lehet

szerencse kérdése az egész élet,társ találása is

sajnos a hasonlót nehéz szerezni :(

2016. aug. 6. 13:00
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

az én tapasztalataim alapján nem igaz.

igaz, hogy én nem keresek egy igazit, mert szerettem már több férfit is.

2016. aug. 6. 13:01
 5/33 RRR ***** válasza:
100%

nem

bármikor lehet párt találni,csak akarni kell és nem elásni magad

2016. aug. 6. 13:02
 6/33 anonim ***** válasza:
37%
Bizony. Nem minden a szex kapcsolatokról meg a bulizgatásokról szól 30 év alatt.. csak ezt sokan nem tudják. Csak a mának élnek és flegmán lesz.rnak mindent. a Komoly kapcsolatokat elutasitják, keresik azt ami nincs is. Igen ám csak ez visszaüt valahol. Egy jó tartós kapcsolatra szerelemre alapozni kell, amire sok sok együtt töltött idő kell. De mint mondtam nem ez kell a mai nők többségének. Csak mikor elérték a 30at akkor koppannak, hogy mi lehet a gond..
2016. aug. 6. 13:07
 7/33 anonim ***** válasza:
15%
nagyjából stimmel
2016. aug. 6. 13:07
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
#2 aki meg nem jár egyetemre az örökre egyedül marad ezek szerint?
2016. aug. 6. 13:11
 9/33 A kérdező kommentje:
nekem van komoly de nem az igazi. Valtoztassak meg 30 alat ? Ezert kerdezem. Deha most elhagyom es nem talalom meg addig akkor? 5 eves a kapcsolat 25 vagyok
2016. aug. 6. 13:12
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, inkább annak rosszabbak az esélyei, aki addig elzárkózott az ismerkedéstől, hiszen nem lesznek tapasztalatai a férfiakkal (sőt egyáltalán az ismerkedéssel) kapcsolatban, kialakulnak a görcsök, félelmek, elutasító reflexek stb. Utána meg ha majd 30 körül meggondolja magát, hogy hoppá, kellene család, akkor csak bámul maga körül, hogy sehol senki. De ugyanígy járnak azok is, akik huszonévesek durván szelektálnak, és ez se jó, az se jó, másnak meg mégiscsak jó lesz az a faszi, akit ők elutasítottak. Szerintem egy 30-as nőnek is lehetnek bőven esélyei, ha jól néz ki, értelmes, családszerető, vannak céljai az életben, és persze vannak tapasztalatai már az életről, nem csak lila ködös elképzelései a pasizásról, meg nem válogat ész nélkül.
2016. aug. 6. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!