Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a PUA-ról, Pick Up Artistról?
Olyan rohadtul ráérek a vonaton, hogy beleolvastam az általad linkelt shit tesztes cucmóba.
Hát ekkora ökörséget rég olvastam.
Hol is kezdjem?
Amelyik nő olyan pofátlanul meghívatja magát, azzal nem jópofizni kell, hanem lepattintani, mert csak le akar húzni.
Ha egy pasi azt mondja, hogy van barátnője, akkor NINCS esélye nálam (meg semmilyen jóérzésű nőnél) a későbbiekben.
Ha egy pasi azt érezteti velem, hogy csak egy csaj vagyok a sok közül, akkor azonnal odébb állok.
Lehet hogy van nő, akinek ezek bejönnek, de szerintem inkább felháborítóak a tippek amiket adnak, és normális párkapcsolat nem lesz belőle, Max valami önbizalomhiányos butuska lányt meghúzhatsz 1-2 alkalommal...
Szerintem egy intelligens, komoly kapcsolatot kereső nő inkább őszinteséget vár el, nem ilyen dedós játszmákat és sértegetéseket.
Épp ezért szoktam kapcsolat előtt haverkodni semlegesen, mostani párommal pl 3 évig, így nem ért meglepetés, tudom, hogy milyen ő valójában. Nem a betanult "frappáns" válaszokra vagyok kíváncsi, hanem a férfi valódi énjére.
Van abban igazság amit mondanak?
- Van, nem is kevés. A marketinges körítést persze hanyagold.
Tényleg bármilyen nőt felszedhet az ember,ha elég tökös,és van mersze hozzá?
- Idővel igen, de ahhoz fejlődni kell kívül-belül. De az összes nőt sosem fogod tudni "felszedni", aki ezt állítja, az csak le akar húzni sok pénzzel.
Tényleg lenne esélye az embernek hogy fullos nője legyen csak fosnak tőlük legtöbben?
- Lásd előző válasz.
A Puafesztivált hanyagold, a "vak vezet világtalant" tipikus esete és még jól le is húznak pénzzel a semmiért.
A shit teszt létezik, volt hogy egy lány később bevallotta, hogy csak azért kérdezett valamit tőlem, mert kíváncsi volt, meg tud-e ingatni vele. A hétköznapi életben is vannak ilyen feltűnő vagy kevésbé feltűnő dominancia "harcok" (lásd munkahelyeken), nem árt ha az ember felkészült, ahelyett hogy naivan tagadja ezek létezését.
Jesszusom :D Még a hozzászólásokat is sírva-röhögve olvastam :D Fiúk, ti tényleg beveszitek és elhiszitek azt, hogy ennyire bonyolult összejönni egy lánnyal? :D Minek misztifikáljátok túl ezt az egészet? :D
Legyél normális, vicces, megbízható, meg még nem tudom kinek mi, és egyszer megtalálod a párod. Ha nem, akkor magadba, a természetedben keresd a hibát, ne a külsődben :D Ennyi az egész.
Egyébként vicces volt az eszkalációt a tapizással kapcsolatban olvasni :D Igazából kiterjesztést, növekedést jelent, mi ha eszkalálunk, akkor az adott ember felettesének jelentjük a problémát :D És komolyan az ilyeneknek dőltök be? Akkor borítékolom, hogy nem lesz komoly kapcsolatotok :)
De bogaram!
Ne egy full dögös csajnál kezd, ha még az egyszerű ismerkedés is gondot okoz. Azok a férfiak akik után futnak a nők, ők zsigerből hódítanak, feszültséget gerjesztenek és este színes fényt árasztanak. :D
Ezt semmilyen tanfolyamon nem fogod megkapni.
Figyelj, ha teljesen fogalmatlan vagy a csajozást illetően (ne vedd magadra, én az voltam annak idején, mikor ezzel találkoztam - én csak könyvet olvastam a témában), akkor megtanulhatod belőle a megfelelő hozzáállást. Ami viszont elengedhetetlen és sokaknak foglamuk nincs róla.
A "technikák" ismerete is nyújt némmi önbizalmat. Van mihez nyúlnod, nem leszel olyan ötlettelen, meg felismersz egy csomó szituációt, ami a játék része. Ha tudod mi történik, nem ilyedsz meg a váratlan helyzetektől, pl. ha megpróbálnak zavarba hozni.
Szerintem kezdőknek nagyon hasznos lehet, de én fenntartásokkal olvastam, nem kell annyira komolyan venni.
Abban nem hiszek, hogy átlagos srácként ezzel tízes csajokat szedsz fel. De mondjuk ez nem is érdekelt engem soha, nekem bőven jó a 6-7, ennél magasabb szintűekkel rengeteg meló van, főleg,ha meg is akarod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!