Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a PUA-ról, Pick...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Mit gondoltok a PUA-ról, Pick Up Artistról?

Figyelt kérdés
Van abban igazság amit mondanak?Tényleg bármilyen nőt felszedhet az ember,ha elég tökös,és van mersze hozzá?Tényleg lehet egy önbizalom hiányos emberből egy csajozó művész?Tényleg lenne esélye az embernek hogy fullos nője legyen csak fosnak tőlük legtöbben?Én már elég sok PUA meg puafestivalos bejegyzést elolvastam és megnéztem a videóikat is meg minden,csak tök fura kicsit,önbizalmamat azt megnövelte elég rendesen meg úgy másabb is lettem emiatt,én is próbálok olyan lenni mint ők.Nekem elég hasznosnak tűnnek.Pl eszembe jutott egy olyan sztori hogy van egy lány aki tetszik és "csak barátjának" tart,és neki régebben volt egy olyan barátja aki szinte ugyanolyan mint én,belőlem még is hiányzik valami ezek szerint amit nem tudtam neki megadni.Lehet hogy ő utalt rá csak én nem vettem észre a jeleit.

2016. aug. 4. 07:29
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nos egy nőcsábász nem attól lesz az hogy betanult meg sablonos dumákkal álljon elő.Ahogyan én észrevettem a Mex Deluxe csak önbizalmat akar növelni az emberben,meg azt hogy tényleg legyen a zárkózott emberből egy nőcsábász.Én megkérdeztem tőle azt hogy van egy lány aki tetszik de ő csak barátként tekint rám és hogy tudnék ebből kimászni.Ő nekem elárulta.
2016. aug. 4. 08:42
 12/43 anonim ***** válasza:
94%

ma 08:39

Ácsi. ÓÓÓÓRIÁSI különbség van a kedveskedés, és a "becsicskulás" között. Az valóban taszító, ha a pasi átmegy egy utánam loholó kiskutyába, és nincs önálló véleménye, az egész személyisége CSAK annyiból áll, hogy bejövök neki... Ez marha unalmas és visszatetsző. :S Viszont én személyszerint elvárok némi kedvességet. Nem kell lehozni a csillagokat az első randin, de igenis érezzem, hogy a pasinak van egy aranyos oldala, és érezzem, hogy tetszek neki.

Amúgy a barátságból is simán lehet kapcsolat, én pl CSAK úgy jövök össze pasival, ha előtte haverok voltunk minimum pár hónapig, de inkább pár évig.

Amúgy maga a PUA lehúzás, és amilyen módszereket olvastam tőlük, többsége inkább felháborító... Szerintem nagyon gáz, ahogy gondolkoznak a nőkről.

A nők is emberi lények ám, szóval hacsak nincs szociális fóbiád, és pasikkal, illetve nem korodbeli nőkkel képes vagy beszélgetést kezdeményezni, akkor neked tetsző lányokkal is. Ugyanúgy kell ám. Nem űrlények vagyunk, vagy valami fura állatok, hanem ugyanolyan emberek, mint ti :D

2016. aug. 4. 08:44
 13/43 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez a PUA egy nagy lófasz a Style vagy egy Mysteri-hez hasonló nőcsábászhoz képest.De én már szeretnék nagyon változtatni magamon.Megalázó érzés hogy egy nagyon jó nő barátként tekint rám,és szeretném ha férfi lehetnék a szemében.És azzal hogy csak megölelgetem,meg puszilgatom meg jaj de gyönyörű vagy,meg hadd segítsek ebbe-abba meg hadd sírd ki magad a vállamon ebből soha se lesz kapcsolat szerintem ezt ti is tudjátok.
2016. aug. 4. 08:46
 14/43 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert a csábításnak már a kezdetektől meg kell jelennie. Ha barátként mész oda egy lányhoz ne várd, hogy másként nézzen Rád. Nézz a szemébe. Mosolyogj rá. Éreztesd vele, hogy ő nőként hat Rád, és nem barátként kell Neked. érintsd meg. Flörtölj vele. Nem kell ahhoz bunkónak lenni, hogy lássa, mit akarsz, kedveskedően is lehet (pl. a derekát megfogod).
2016. aug. 4. 08:47
 15/43 anonim ***** válasza:
Szánalmasak a PUA szövegek. Az meg még inkább szánalmas, aki elhiszi, hogy ettől lesz sikeres.
2016. aug. 4. 08:47
 16/43 A kérdező kommentje:
Bár azt se mondanám hogy 100% baromság amit írnak mert ott van pl az eszkaláció ami arról szól hogy meg kell érinteni őket,meg a kezüket fogni meg simogatni őket meg a seggüket fogni,meg minden.Na meg azért ha egy pasi kiszámíthatalan,nem?Erről is írnak ám egy csomót.
2016. aug. 4. 08:49
 17/43 A kérdező kommentje:
Mert ugye milyen unalmas már egy kiszámítható nyálgép pasi nem? :D
2016. aug. 4. 08:51
 18/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom más nők milyenek, de az egész műsort láttam nőként és itt-ott akadnak használható ötletek, ami nálam bejönne. A srácok sem voltak teljesen esélytelenek, bár én kedvelem a szerencsétlenkedőket is :)

Egy tuti, Erik von Markovik akármikor jöhetne :P :DDDD Rohadt jó pasi. :D

2016. aug. 4. 08:52
 19/43 A kérdező kommentje:
Meg szerintem a lányok is jobban örülnek ha egy laza,csávóval van dolgok aki nem görcsöl nem fél a lányoktól,aki vonzó,kiszámíthatalan,tud eszkalálni,aki szórakoztató,vicces,komoly is egyben,ugye? :D
2016. aug. 4. 08:53
 20/43 anonim ***** válasza:

"Megalázó érzés hogy egy nagyon jó nő barátként tekint rám,és szeretném ha férfi lehetnék a szemében.És azzal hogy csak megölelgetem,meg puszilgatom meg jaj de gyönyörű vagy,meg hadd segítsek ebbe-abba meg hadd sírd ki magad a vállamon ebből soha se lesz kapcsolat szerintem ezt ti is tudjátok."

Az a probléma, hogy máshogy kellene hozzáállnod. Kell az, hogy megöleled és puszilgatod, meg segíted. De emellett azt is kell éreznie a csajnak, hogy szexuálisan vonzónak találod. Ha ez nincs meg, ott veszve van minden. Ha nem tudja, hogy így (is) érzel iránta, akkor megette a fene, hiszen ő is csak barátként tekint rád és úgy is kezel.

2016. aug. 4. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!