Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a PUA-ról, Pick Up Artistról?
ma 08:39
Ácsi. ÓÓÓÓRIÁSI különbség van a kedveskedés, és a "becsicskulás" között. Az valóban taszító, ha a pasi átmegy egy utánam loholó kiskutyába, és nincs önálló véleménye, az egész személyisége CSAK annyiból áll, hogy bejövök neki... Ez marha unalmas és visszatetsző. :S Viszont én személyszerint elvárok némi kedvességet. Nem kell lehozni a csillagokat az első randin, de igenis érezzem, hogy a pasinak van egy aranyos oldala, és érezzem, hogy tetszek neki.
Amúgy a barátságból is simán lehet kapcsolat, én pl CSAK úgy jövök össze pasival, ha előtte haverok voltunk minimum pár hónapig, de inkább pár évig.
Amúgy maga a PUA lehúzás, és amilyen módszereket olvastam tőlük, többsége inkább felháborító... Szerintem nagyon gáz, ahogy gondolkoznak a nőkről.
A nők is emberi lények ám, szóval hacsak nincs szociális fóbiád, és pasikkal, illetve nem korodbeli nőkkel képes vagy beszélgetést kezdeményezni, akkor neked tetsző lányokkal is. Ugyanúgy kell ám. Nem űrlények vagyunk, vagy valami fura állatok, hanem ugyanolyan emberek, mint ti :D
Nem tudom más nők milyenek, de az egész műsort láttam nőként és itt-ott akadnak használható ötletek, ami nálam bejönne. A srácok sem voltak teljesen esélytelenek, bár én kedvelem a szerencsétlenkedőket is :)
Egy tuti, Erik von Markovik akármikor jöhetne :P :DDDD Rohadt jó pasi. :D
"Megalázó érzés hogy egy nagyon jó nő barátként tekint rám,és szeretném ha férfi lehetnék a szemében.És azzal hogy csak megölelgetem,meg puszilgatom meg jaj de gyönyörű vagy,meg hadd segítsek ebbe-abba meg hadd sírd ki magad a vállamon ebből soha se lesz kapcsolat szerintem ezt ti is tudjátok."
Az a probléma, hogy máshogy kellene hozzáállnod. Kell az, hogy megöleled és puszilgatod, meg segíted. De emellett azt is kell éreznie a csajnak, hogy szexuálisan vonzónak találod. Ha ez nincs meg, ott veszve van minden. Ha nem tudja, hogy így (is) érzel iránta, akkor megette a fene, hiszen ő is csak barátként tekint rád és úgy is kezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!