Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a PUA-ról, Pick...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Mit gondoltok a PUA-ról, Pick Up Artistról?

Figyelt kérdés
Van abban igazság amit mondanak?Tényleg bármilyen nőt felszedhet az ember,ha elég tökös,és van mersze hozzá?Tényleg lehet egy önbizalom hiányos emberből egy csajozó művész?Tényleg lenne esélye az embernek hogy fullos nője legyen csak fosnak tőlük legtöbben?Én már elég sok PUA meg puafestivalos bejegyzést elolvastam és megnéztem a videóikat is meg minden,csak tök fura kicsit,önbizalmamat azt megnövelte elég rendesen meg úgy másabb is lettem emiatt,én is próbálok olyan lenni mint ők.Nekem elég hasznosnak tűnnek.Pl eszembe jutott egy olyan sztori hogy van egy lány aki tetszik és "csak barátjának" tart,és neki régebben volt egy olyan barátja aki szinte ugyanolyan mint én,belőlem még is hiányzik valami ezek szerint amit nem tudtam neki megadni.Lehet hogy ő utalt rá csak én nem vettem észre a jeleit.

2016. aug. 4. 07:29
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Erről már máshol olvastam de akkor ez a Shit teszt dolog se létezik? [link]

"De miért tesztelnek folyamatosan és ami még rosszabb,

miért csinálják ösztönösen?

A nő azért tesztel, hogy lássa azt, hogy mennyire tudsz egy váratlan (ne adj isten kínos, vagy nehéz) helyzetet megoldani, illetve mennyire vagy képes váratlan helyzetben megállni a helyed. Ösztönösen így deríti ki, hogy Te egy igazi, magabiztos férfi vagy-e, akire bármikor lehet számítani."

2016. aug. 4. 09:06
 22/43 A kérdező kommentje:
Hát ja azt hogy szexuálisan vonzódom felé azt kéne valahogy a tudtára adni hogy ne küldjön el a p*cs*b*.Azt hittem hogy ez meg tudom tanulni a PUA-tól.
2016. aug. 4. 09:08
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Persze, és ha bemutatkozik, hogy Kiafas.zom Delux, Miszter Í, Miss Tikk, vagy Lólőcs a neve, be is pisilnék a röhögéstől.

Esetleg keress valami hangzatos nevet, és kezdj el bemutatkozni úgy, hátha bejön a nőknek.

Ha nem tetszik, hogy barátzónában vagy, akkor kapaszkodj meg: nem a nők tesznek oda, hanem te saját magadat.

Mert amikor a csaj közli, hogy nem érdekled párkapcsolati szempontból, te továbbra is ott keringsz körülötte, mint egy kisbolygó, hátha egy kis szánalomszex esetleg lehet még a dologból. És miközben halott ügybe fektetsz időt és energiát, nem marad olyan lányokra, akinél még valami össze is jöhet. Ráadásul a többi csajnál el is vágod magad azzal, hogy nem a Gipsz Jakab vagy, hanem a Kiss Manci csicskája.

Normális, öntudatos férfi ilyen esetben közli, hogy "Akkor nem zavarok tovább", hátat fordít, és otthagyja a nőt, akinek ő nem kell.

Ha ennyire odavagy az ilyen műsorokért, nézd meg az "Elhajlási engedély"-t. Ott is mondja két pasi, akik fiatalon jó srácok voltak, és nem volt gond a csajozás, hogy régen is 50 nemre jutott 1 igen!! Most ezt szorozd fel úgy, hogy nem vagy jó pasi.

Te meg kapsz egy nemet, és ahelyett, hogy lezárod a sztorit, még keringsz a csaj körül hónapokig, vagy akár évekig, és közben nyalogatod a golyóidat, hogy minden csaj barátzónába tesz. Nem, nem tesz, mert ha otthagyod, ő ugyan nem fog hiányolni, te mész utána önként és dalolva.

És ha minden nem után hónapokig loholsz a csaj után, mint egy agyatlan pincsikutya, aki rá akarja vetni magát a lábára, akkor ne is csodáld, ha sose érsz el az első igenig.

2016. aug. 4. 09:09
 24/43 A kérdező kommentje:
Amúgy szeptemberbe találkozok majd vele egy buliba és akkor lesz 3 hónapja hogy nem beszéltünk,és ha addig egy tök másik Martint(ez a nevem) látna meg,tök másik külsővel,tök más viselkedéssel,talán megváltozhat rólam a véleménye.
2016. aug. 4. 09:14
 25/43 A kérdező kommentje:

Ezt a PUA oldal is leírja,meg minden egyéb máshol is lehet olvasni hogy a barátzónából van kiút és 100-ból egynek sikerül és ha minden jól megy akkor én lehetek az az 1.

Kezdtem azzal hogy eltűntem kicsit.Amíg nem találkozunk újra addig egy tök másik személyiség leszek.

2016. aug. 4. 09:17
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én az új személyiség kialakításához inkább VALÓDI szakembert ajánlanék, konkrétan pszichológust. Ő nem random kamu dumákat ad a szádba, hanem valóban a TE személyiségeddel tud foglalkozni.

Esetleg a helyedben valami sportot és/vagy kreatív hobbit kezdenék el, ezek sok önbizalmat adnak, és pozitívan formálják a személyiséget.

Amúgy nekem nincs sok barátnőm, mindig inkább fiúkkal voltam el, van 5 csaj haverom vagy barátnőm... MIND olyan fiúval jöttek össze, aki előtte évekig semleges volt nekik (iskolatárs, osztálytárs, haver haverja, stb), szóval szerintem kifejezetten jó taktika lehet először csak haverkodni. Ellenkező esetben te magad se tudhatod, milyen az adott csaj, tényleg akarsz-e vele lenni.

Amúgy ezekről a "shit tesztekről" vagy mikről soha életemben nem hallottam még az ilyen pua oldalakon kívül, pedig lány vagyok.. :D az ismerősi körömben nem divat az ilyen taktikázás.

Még egy tipp: A tapizással óvatosan, sokan nem szeretik, én pl azonnal otthagynám a pasit, ha ismeretlenül fogdozni meg ölelgetni kezdene. Ez nálam egy trauma miatt van, de szerintem vannak még páran, akik nem szeretik. Szóval ne kezdd random markolászni a csaj seggét az első randin :D én inkább "véletlen" érintésekkel kezdeném, és figyelném, hogy hogy reagál.

2016. aug. 4. 09:35
 27/43 A kérdező kommentje:

Amikor először meglátott a csaj akkor rám vetette magát megölelt.egy bulizóhelyen ismerkedtünk össze.

De amúgy akkor ez a shit teszt dolog se létezik?

[link]

2016. aug. 4. 09:39
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Mint olvashatod, létezik, de nem csak a párkapcsolatokban, ott van pl. a HR-s példa. Szerintem próbáld meg hanyagolni ezt a PUA témát, azért, mert ezzel csak tényleg az agyatlan kis libákat tudod felszedni, viszont ha komoly nőt szeretnél magad mellé, komoly párkapcsolatot, azt úgysem a PUA-val fogod elérni. Nemes egyszerűséggel azért, mert egy normális nő se nem érti és nem is értékeli az ilyen szánalmas dumákat, amiket 'tanítanak'.

Holott, ha már nagyon tanítani akarnának valamit, akkor az az önbizalomnövelés lehetne. Mert az mindennek a kulcsa, csak itt arról sehol nem esik egy szó sem.

2016. aug. 4. 09:46
 29/43 A kérdező kommentje:
Hát azt mondom hogy működik a PUA csak az ilyen nagyon idiótáknál.Akik pl a bunkókra buknak azoknak jó lesz a PUA módszer,normális lányhoz,nőhöz már azért másképp állok én is hozzá.
2016. aug. 4. 09:48
 30/43 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem ez meg is van beszélve.:)
2016. aug. 4. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!