Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a PUA-ról, Pick...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Mit gondoltok a PUA-ról, Pick Up Artistról?

Figyelt kérdés
Van abban igazság amit mondanak?Tényleg bármilyen nőt felszedhet az ember,ha elég tökös,és van mersze hozzá?Tényleg lehet egy önbizalom hiányos emberből egy csajozó művész?Tényleg lenne esélye az embernek hogy fullos nője legyen csak fosnak tőlük legtöbben?Én már elég sok PUA meg puafestivalos bejegyzést elolvastam és megnéztem a videóikat is meg minden,csak tök fura kicsit,önbizalmamat azt megnövelte elég rendesen meg úgy másabb is lettem emiatt,én is próbálok olyan lenni mint ők.Nekem elég hasznosnak tűnnek.Pl eszembe jutott egy olyan sztori hogy van egy lány aki tetszik és "csak barátjának" tart,és neki régebben volt egy olyan barátja aki szinte ugyanolyan mint én,belőlem még is hiányzik valami ezek szerint amit nem tudtam neki megadni.Lehet hogy ő utalt rá csak én nem vettem észre a jeleit.

2016. aug. 4. 07:29
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
És ő vele meg még is együtt volt 3 évig.Az a romantikus jó képű alkat ő is.Hát én is de szerintem ez nem elég hozzá.De inkább erről Pick Up Artistról kérnék véleményt,kinek segített eddig.Esetleg volt-e már valaki előadáson.
2016. aug. 4. 07:31
 2/43 A kérdező kommentje:
Én nem tervezem elmenni egy napos tanfolyamokra nehogy azt higgyétek,csak elolvastam miket irkáltak eddig.
2016. aug. 4. 07:34
 3/43 A kérdező kommentje:
Azt akarják ők megtanítani hogy légy:vicces,komoly,kiszámíthatatlan,vonzalmas......mert az unalmas pasikból hiányoznak ezek a tulajdonságok,meg hogy megnöveljék az önbizalmad meg ilyenek.
2016. aug. 4. 07:41
 4/43 anonim ***** válasza:
33%
Hülyeség, a lehúzásról szól az egész. Ha jól nézel ki, lesz nőd, ha nem, nem. Ezt nem lehet tanulni.
2016. aug. 4. 07:45
 5/43 A kérdező kommentje:
De ha pl van egy jóképű csávó,és nincs farka megszólítani egy nőt,vagy ha meg is szólít és nem ért hozzájuk,akkor ott már eleve bukta.
2016. aug. 4. 07:49
 6/43 anonim ***** válasza:
89%

Gondolj bele: a csajok miért nem járnak tanfolyamokra, hogy hogy kell úgy viselkedni, mint egy utcasarki rin.gyónak, mert ha elég kihívó és közönséges, akkor minden este meg fogja kúr.ni valaki?!

Ez a PUA arról szól, hogy van egy rakat lúzer pasi, aki nem kapcsolatot akar, csak irigyli azokat a hímri.ngyókat, akik minden este mást csaj pörgetnek a fark.ukon. Legfeljebb azt tanulod meg, hogy szedj össze nyolcféle nemi betegséget hat hét alatt.

Azt a PUA fa.szságok se állítják, hogy bármilyen nőt felszedhetsz, és akit kinézel, azt meg is kapod, illetve hogy a bombanők fognak lelkesen térdelni előtted, hogy csak egy kicsit had szo.pkodhassák a fa.szodat.

Erről konkrétan szó sincs.

Sőt, ezek a technikák arra elegendőek, hogy egy tyúkot-libát le tudj vadászni, de nagyvadra ne menj vele. Akik ezt beszo.pják, azok a végtelen buta, egyszerű, lelki nyomorék nők, akik szeretnek alárendeltek, megalázottak és kihasználtak lenni, és ezért rendkívüli vonzalmat éreznek a bunkó állatok iránt.

Normális nőd ezzel nem lesz, kapcsolatod se, nem hogy három éves, három hetes se.

Nem is beszélve arról, hogy ez csak azt tanítja meg (feltéve, hogy megtanít), hogy a csajt hogy szedd fel. Mivel itt véget is ér a történet, így ba.szhatod az egészet, mert sokkal nehezebb egy jó nőt megtartani, mint egyszer elvinni egy körre, és legkésőbb két napon belül ki fog vágni, mint a macskát, mert arra még mindig nem kaptál receptet, hogy épül fel egy tartós kapcsolat.

Egyébkén nézd már meg, kik hisznek ilyenekben... de most komolyan...

2016. aug. 4. 08:06
 7/43 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen ostoba lúzereknek való, mint te vagy. Lehúzás!
2016. aug. 4. 08:10
 8/43 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy ez csak lehúzás. Nőd nem attól lesz, hogy elmész puatáborokba. A személyiségeden kell változtatnod, azt pedig tábor nélkül is tudod.

Tégy egy próbát. Járkálj a városban és mosolyogj lányokra. Nézz a szemükbe. Kontaktolj velük távolról. Ha látod, hogy van valami, lépj oda hozzájuk. Én is betoji voltam, ráadásul nő is vagyok (meg elég sok bántás meg gyermekkori sérelem, csúfolódás van a múltamban), de megtanultam, hogy az elutasítás az élet velejárója, ha kell valami, ezt is bele kell kalkulálni. Nem mindenkinek vagy az esete, de van, akinek éppen Te vagy az. Ez nőknek készült, de ajánlom figyelmedbe:

https://www.youtube.com/watch?v=50xxPoh-a-M

[link]

Sok szerencsét! ;)

2016. aug. 4. 08:16
 9/43 anonim ***** válasza:
86%

Van egy lúzer, aki az életben nem szólított meg még nőt.

Valaki ráveszi, hogy menjen oda 20 nőhöz, akivel sikerült szemeznie, és ebből egy össze is jön.

Ha ehhez neked tanfolyam kell, hogy ha nem szólítasz meg senkit, nem lesz senkid, akkor meg is érdemled, hogy fizess érte.

Esetleg egy "ha eszel, nem leszel éhes" és egy "fáradtság ellen az alvás a legjobb gyógyszer" tanfolyamot is végezz még el mellé.

2016. aug. 4. 08:28
 10/43 A kérdező kommentje:
Tisztán és érthetően odaírtam az elejére hogy nem megyek el előadásukra pénzért.Én csak véleményt kértem.Amúgy meg szerintem mindenki rájöhetett már arra hogy kedveskedéssel meg bókokkal meg ha becsicskulsz egy lánynak azzal semmit sem érsz el max annyit hogy barátja leszel,később legjobb barátja aztán már tesójaként fog rád tekinteni,nem de?Valahogy pedig a tudtára kell adni hogy kell neked az a lány.De valami még is hiányzik belőled.
2016. aug. 4. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!