Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vágynak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágynak a lányok férjre anyaságra ez az emancipáció?

Figyelt kérdés
Régen a lànyoknak szégyen volt ha nem kelltek el vagy ha nem tudtak szűlni. Ma màr pont fordìtva van Az a menő làny aki pasi nélkűl is megtud élni nem vàllal 30alatt gyereket.

2016. aug. 2. 20:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem alázni próbállak, te szerencsétlen, csak mindennap rájövök, hogy írástudatlan, gondolkozni képtelen emberekkel állnak le mások vitatkozni. Mint lóval imádkozni...
2016. aug. 2. 22:05
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

14es vagyok! Én pl leírtam a véleményem,nem szoltam le azt akinek az a fő célja h nagycsaládos legyen! Csak nem értem miért kell más dolgával foglalkozni. Mindenki azt kezd az életével amit akar. Van aki 5gyereket akar és pl beéri 8általánossal. Van aki diplomát és jó álást akar,utazgatni és majd 35éuessen szüli vagy soha.

Én fiatal anya vagyok,aki egyedül neveli a gyerekét,de törekszem a jobra. Meg élek (gyerekkel is lehet,csak eléggé korlátozva van az ember).

2016. aug. 2. 22:41
 33/37 anonim ***** válasza:

es van aki 5 gyerekkel diplomas...

Szerencsere ez az emancipacio lenyege van es lehet szabd valasztani hogyan akarod a saajt eleted elni

2016. aug. 3. 03:08
 34/37 anonim ***** válasza:
6%
Régen minden más volt. Ezerszer kisebbek voltak az igények. Nem érdekelt senkit a márkás ruha, a finom kaják, Örültek, hogy volt mit felvenni, és került étel az asztalra, fedél a fej fölé. Sőt, régen mindenki tudott házat építeni. Ma már ez hol van??? És nem voltak hitelek... Reggeltől estig dolgoztak...a nők otthon vezették a háztartást, nevelték a gyerekeket. 18 évesen már férjhez mentek és rögtön szülni kezdtek. Nem tanutak tovább, nem akartak karriert építeni. Nem volt tévé, nem volt telefon...nem hogy havonta cserélgessük a telefont, mert kijött a legújabb almás ló.fa.sz. A párjuk sem cserélték az emberek. Akkor sem, ha már nem volt fitt, mert meghízott a terhesség alatt...vagy épp alkoholista lett. Minden más volt!! Minden! Egészen más kort élünk manapság...így nyilván az igények is teljesen megváltoztak. Ma hova és mire szüljön egy 20 éves, aki éppen hogy kiesett az iskolából?? A szülei nyakára? Ha nincs támogatása...akkor a havi 28 ezer forintból, amit gyesre kap, mire vállaljon gyereket? A 22 éves pasijának a netto 120 ezres fizujára? Albérletbe? Akinek van esze, de nincs anyagi támogatása...biztosan nem fog korán szülni! Egyszerűen ez manapság kivitelezhetetlen. Ha csak nem akar valaki éhezni, nyomorogni...abban reménykedve, hogy majd egyszer jobb lesz... Ezzel az erővel, meg felhozhatnád az őskort is...ott is egészen más volt a rendszer , mint manapság........de miért nincs az most is? :D
2016. aug. 3. 09:22
 35/37 anonim ***** válasza:
87%

Erről eszembe jutott egy sztori. Felnőtteket tanítottam, alapkompetencia-képzést tartottam leszakadó rétegnek, jelentős részük cigány volt. Fiatal nők gyerekkel, középiskolai végzettség nélkül. Mindet végigkérdeztem az iskoláiról, családi körülményeiről. Mind "szerelmes lett, férjhez ment", abbahagyta az iskolát. 0 lehetőségük van kiszakadni a világból, amiben élnek. Ha a férjük félrejár (ami náluk elég gyakori), nem dolgozik, rosszul bánik velük, akkor se lépnek, mert nincs hová. Iskola nélkül, kisgyerekkel - maradnak, mert buták voltak, és "férjhez mentek" 16 évesen. Én akkor 28 voltam, nincs még gyerekem, mert nem találtam meg azt a férfit, akinek megszülném, akivel fel tudom majd nevelni. Ellenben van diplomám, munkám. Kivétel nélkül minden nőtől megkaptam: tanárnő, ha még egyszer kezdhetném, úgy csinálnám, mint maga.

Szóval kérdező, nem a szingliség a menő, hanem az, ha önálló döntési helyzetbe kerülsz. Sz*r dolog ám mástól függni, főleg, ha akkora tróger, mint az általam fentebb leírtak.

2016. aug. 3. 09:32
 36/37 A kérdező kommentje:
Érdekes és elgondolkodtató vàlaszok.
2016. aug. 3. 10:23
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi lenne ha első lépésként megtanulnál értelmesen fogalmazni és írni? Aztán még a gondolkodás képessége sem ártana.. Addig teljesen felesleges neked bármit írni/mondani..

2016. aug. 3. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!