Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vágynak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágynak a lányok férjre anyaságra ez az emancipáció?

Figyelt kérdés
Régen a lànyoknak szégyen volt ha nem kelltek el vagy ha nem tudtak szűlni. Ma màr pont fordìtva van Az a menő làny aki pasi nélkűl is megtud élni nem vàllal 30alatt gyereket.

2016. aug. 2. 20:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%

Mert miért kéne minden nőnek ugyanazt a szokást és hagyományt követni, ami tizen-huszon évekkel ezelőtt volt az elfogadott, már-már kötelező?!

Mindenkinek egy élete van és azzal bizony azt kezd, amit akar és amit jónak lát. Nem mindenkit tesz ám boldoggá az, hogy 22-23 évesen vagy fiatalabban meghazasodik, szül 2-3 gyereket és onnantól kezdve annyiból áll az élete, hogy mos-főz-takarít és gyereket nevel. Én nem vágyom egyáltalán ilyesmire, 22 éves vagyok, most fogom elkezdeni az utolsó évemet az egyetemen, teljesen jól elvagyok így. Nem szeretem a gyerekeket, nincs hozzájuk türelmem, a házasság pedig teljesen hidegen hagy. Ez van, én így látom a világot, nekem ez így felel meg. Semmi kedvem feláldozni az egész fiatalságomat, életemet arra, hogy gyerekeket neveljek meg egész nap otthon robotoljak.. Nyilván így is megcsinálom saját magamnak az otthoni teendőket, de nem vágyom családra. Élni akarok, ennyi.

Ja és a legkevésbé sem szégyellem azt, aki és ami vagyok. Sem azt, ahogy az életemet elem és élni akarom.

2016. aug. 2. 20:39
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Én sem szeretem hangoztatni, hogy a legfőbb célom, hogy jó feleség és jó anya legyek, mert sajnos akkor lehurrognak, lenéznek. Pedig a feminizmus pont arról szól, hogy egy nő kénye-kedve szerint rendelkezhet az életről, és mikor felvállalom, hogy akkor nekem inkább a hagyományos életmódban van hitem, akkor megvetően néznek rám. (egy fiatal lány)
2016. aug. 2. 20:46
 13/37 anonim ***** válasza:
78%

Miért foglalkozol másokkal? Neked nem teljesen mindegy, hogy ki hogyan éli az életét? Egy nőnek nem az az elsődleges dolga, hogy házasodjon és gyerekeket szüljön. Rengeteg más dolog is motiválhat egy nőt, nem azokat az időket éljük, amikor 17 évesen kb férjhez adtak és az volt a dolgod, hogy szüljed sorba a gyerekeket, mossál-főzzél és takarítsál, aztán kussolj.

27 éves vagyok, de egyáltalán nem vágyom családra, gyerek, férj stb. Nem kell, mert más tesz boldoggá. Most ezzel kinek artok én? Senkinek. Nekem így jó. Nem mindenkinek való különben sem az anyaság.

2016. aug. 2. 20:54
 14/37 anonim ***** válasza:
77%

Mi közöd hozzá? Keress olyat aki eltartatja magát,de jó háziasszon és szűl neked egy rakat gyereket.

Változik a világ,megkéne érteni.

Nekem van egy lányom,igaz nem terveztük. Én nem akartam megtartani,az apja volt aki ragaszkodott hozzá,meg jo volt a kapcsolatunk,belefért az életünkbe. Aztán tessék terhessen lelépett és othagyott,a lánya se érdekli.

Na ezért szüljön valaki? Egyre több az ilyen. Persze a gyerek az anyánál marad,főként az ő gondja. Nem azért ítélik az anyának mert az apa ugyse kapja meg,az apák töbsége bese adja a keresetet a felügyelet miatt.

Ha újrakezdhetném biztós nem szülnék. Többet így se fogok,nem született meg az a férfi.

Félre ne értsetek,imádom a lányom és mindent megadok neki. Van rendes párom,jó munkám meg életem ís.

N24

2016. aug. 2. 20:55
 15/37 anonim ***** válasza:
67%
Azt meg külön nevetségesnek tartom, hogy akik azt írják nem akarnak gyereket, sem házasodni, azt lepontozgatják... A piros kéz nyomkodasa helyett nyugodtan le lehet írni, hogy mi a gond azokkal a válaszokkal. Mi is ugyanúgy a kérdésre válaszolunk, az hogy ez egyeseknek nem tetszik, nem hiszem, hogy a mi hibánk lenne.
2016. aug. 2. 20:56
 16/37 A kérdező kommentje:

Akartam is irni 11esnek hogy nem értek egyet de megy a zöld kéz.

Akkor szerintetek mi egy nő dolga???

2016. aug. 2. 21:03
 17/37 anonim ***** válasza:
34%
Mert a liberális, feminista média arra neveli őket, hogy ne házasodjanak és ne szüljenek gyereket, hadd fogyjon a fehér faj.
2016. aug. 2. 21:04
 18/37 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell velem egyetérteni, sem zöld kezezni, ha nullára lepontoznak is ugyanez marad a véleményem.

Amúgy kezdjük azzal, hogy nincs olyan, hogy egy nőnek ez vagy az a "dolga".. Önálló emberek vagyunk mi is és nem egy bizonyos séma szerint kell élnünk, nem aszerint ahogy mások szerint illik vagy kell! Miért szerinted egy nő másra nem jó, csak arra hogy férjhez menjen, házimunkát végezzen és gyerekeket neveljen? Te sem gondolhatod komolyan. Más célok is vannak és lehetnek az életben. Én elsősorban le akarok diplomázni, utána pedig bekerülni egy nagyobb céghez, ahol fejlődhetek, tovább mélyíthetem a tudásomat. Nagyon szeretnék nyelveket tanulni, utazni, világot látni. Megismerni más kultúrákat. Szeretnék egy társat magam mellé, akinek hasonló elképzelései vannak, akivel passzolunk és jól elvagyunk. Egy élet tökéletesen lehet teljes és eseménydús gyerek és házasság nélkül is.

2016. aug. 2. 21:08
 19/37 anonim ***** válasza:
88%

Ja és elég undorítónak tartom, hogy ismeretlen, vadidegen emberek megszolnak és elítélnek, amiért nem úgy elem az életemet, ahogy azt szerintük kellene. Ha valaki ennyire odavan az házasságért és abgyerekekért, az hajra, házasodjon meg és neveljen gyereket, de ahogy én sem teszem megjegyzést, aki az egész életet a családnak áldozza, úgy rám/ránk se tegyen senki.

Ennyi erővel a férfinak meg az a dolga, hogy megnősüljön, gyereket csináljon és dolgozzon? Ezenkívül más nem is lehet a tervei/céljai között??!

2016. aug. 2. 21:12
 20/37 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem hat nyolc kolkot akar valaki miert ne varhatna 30 36 eves korig ?

Nem kell elsietni elni kell utazni tanulni tapasztalni elni..

Utana sokkal jobb anya lesz a no

2016. aug. 2. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!