Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vágynak a lányok férjre anyaságra ez az emancipáció?
#12 vagyok. Elolvastam a többi hozzászólást és kristálytisztán látszik egy-két kommenten, amit korábban is írtam, hogy mennyire lenézik azokat, akik elsősorban anyaként és feleségként képzelik el az életüket. Megtudhattuk az ambiciózus nők kommentjéből, hogy a magamfajta, régebbi szerepeket preferáló nők fő tevékenysége kimerül a "főzés, mosás, takarítás, kussolás és eltartatni magam" ötösfogatban.
A modern feminizmus egy humbuk, egyáltalán nem igazodik ahhoz, amit hirdet.
Neked az miért fáj, ha vannak nők akik nem vágynak ezekre? A régen az régen volt...Tudod a világ változik.
Én mindig szerettem volna férjhez menni, lehetőleg fiatalon. 25 évesen meg is tettem. Gyereket sokáig egyáltalán nem akartam, kb 16-23 éves korom között meggyőződésem volt, hogy soha nem akarok. Mára már ez megváltozott, de a körülményeink miatt nem ragaszkodom hozzá görcsösen.
Miután öszejöttünk a férjemmel, egyre inkább éreztem, hogy tőle szeretnék gyereket, de csak házasság után 5 évvel volt tervben. Végülis más okok miatt nem vállalunk egyáltalán, kettesben maradunk, de ha továbbra sem akartam volna gyereket akkor azt is felvállalnám, mert miért ne?
Dolgozom, és tudok főzni 12 éves korom óta, szóval ezekkel nincs problémám. Nem vagyok sem élősködő, sem tipikus mai p..csa, aki egy rántottát se tud megcsinálni. (tisztelet a kivételeknek) Hidegen hagy mi a menő, vagy mi nem az, soha életemben nem követtem a divatot.
Nem értem az elvárást! Nem kell mindenkinek szülni, nem mindenkinek való. Így is sok olyan nő szül gyereket akinek nem kellene: aki a kukába dobja, megöli, éhezteti, magára hagyja stb, vagy bőven elég ha a semmire szül, aztán elvárja hogy a pasi gürizzen...
Akkor már inkább ötvenszer gondolják át a dolgot, és ha nem érzik 100%-ig a vágyat, vagy nem megfelelőek a körülmények akkor ne vállalják csak mert a társadalom ezt várja el! 30/N
Szerintem meg az a szégyen, hogy képtelen vagy helyesen leírni az "elkel" és a "nélkül" szavakat. Vagy legalább törekednél arra, hogy ne úgy nézzen ki az idehányt szöveged, mint egy alsó tagozatos "fogalmazása". B+, hihetetlen, hogy emberek milyen igénytelen szinten rekednek meg, ha arról van szó, hogy a gondolataikat meg kellene valahogy osztaniuk másokkal.
Meg egyáltalán, mi ez a f***g, hogy a lányok ma már nem vágynak férjre meg anyaságra? Ezt te hol látod? Vagy milyen lányokkal találkozol? Hol menő férfi nélkül élni? Ki a ló.pikula szeretné apa nélkül felnevelni a gyerekét? Miféle agyatlan hülyeség ez? Gondolkozzál már, ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!