Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vágynak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágynak a lányok férjre anyaságra ez az emancipáció?

Figyelt kérdés
Régen a lànyoknak szégyen volt ha nem kelltek el vagy ha nem tudtak szűlni. Ma màr pont fordìtva van Az a menő làny aki pasi nélkűl is megtud élni nem vàllal 30alatt gyereket.

2016. aug. 2. 20:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
22%

#12 vagyok. Elolvastam a többi hozzászólást és kristálytisztán látszik egy-két kommenten, amit korábban is írtam, hogy mennyire lenézik azokat, akik elsősorban anyaként és feleségként képzelik el az életüket. Megtudhattuk az ambiciózus nők kommentjéből, hogy a magamfajta, régebbi szerepeket preferáló nők fő tevékenysége kimerül a "főzés, mosás, takarítás, kussolás és eltartatni magam" ötösfogatban.

A modern feminizmus egy humbuk, egyáltalán nem igazodik ahhoz, amit hirdet.

2016. aug. 2. 21:14
 22/37 anonim ***** válasza:
89%
Itt pont, hogy azokat nézik le, akik le merik írni, hogy se gyereket, se házasságot nem akarnak. Rendesen le vagyunk támadva, hogy akkor mégis mi a mi dolgunk, ha nem a gyerekszülés és nevelés, meg a család ellátása.
2016. aug. 2. 21:16
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

Neked az miért fáj, ha vannak nők akik nem vágynak ezekre? A régen az régen volt...Tudod a világ változik.

Én mindig szerettem volna férjhez menni, lehetőleg fiatalon. 25 évesen meg is tettem. Gyereket sokáig egyáltalán nem akartam, kb 16-23 éves korom között meggyőződésem volt, hogy soha nem akarok. Mára már ez megváltozott, de a körülményeink miatt nem ragaszkodom hozzá görcsösen.

Miután öszejöttünk a férjemmel, egyre inkább éreztem, hogy tőle szeretnék gyereket, de csak házasság után 5 évvel volt tervben. Végülis más okok miatt nem vállalunk egyáltalán, kettesben maradunk, de ha továbbra sem akartam volna gyereket akkor azt is felvállalnám, mert miért ne?

Dolgozom, és tudok főzni 12 éves korom óta, szóval ezekkel nincs problémám. Nem vagyok sem élősködő, sem tipikus mai p..csa, aki egy rántottát se tud megcsinálni. (tisztelet a kivételeknek) Hidegen hagy mi a menő, vagy mi nem az, soha életemben nem követtem a divatot.

Nem értem az elvárást! Nem kell mindenkinek szülni, nem mindenkinek való. Így is sok olyan nő szül gyereket akinek nem kellene: aki a kukába dobja, megöli, éhezteti, magára hagyja stb, vagy bőven elég ha a semmire szül, aztán elvárja hogy a pasi gürizzen...

Akkor már inkább ötvenszer gondolják át a dolgot, és ha nem érzik 100%-ig a vágyat, vagy nem megfelelőek a körülmények akkor ne vállalják csak mert a társadalom ezt várja el! 30/N

2016. aug. 2. 21:20
 24/37 anonim ***** válasza:
35%
#22 én meg az ellentábort képviselve pont mindig azt látom, hogy az én véleményemet vallókat bántják és a törtető, karrierre koncentráló nőket dicsérik. Úgy látszik mindenki azt hajlamos észrevenni, amit észre akar venni. :)
2016. aug. 2. 21:22
 25/37 anonim ***** válasza:
74%
#24: Mutasd már meg kérlek szépen itt ki "bántott" vagy sértegetett téged meg azokat, akik gyerekre és családra vágynak? Mert én sehol nem látom, ellenben akik nem vágynak ezekre a dolgokra, agyba-főbe szidják, meg vannak szólva, el vannak ítélve, le vannak nézve. Elég csak 1-2 kommentet megnézni..
2016. aug. 2. 21:29
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
Az ő dolguk, hogy mire vágynak. Mivel egy darabig még én sem akarok megházasodni, így a lányokat sem erőltetem ilyesmire, majd mindennek eljön a maga ideje. Én férfiként ráérek ezzel a gyerek dologgal. A nők is várhatnak felőlem akár 40, csak aztán ne csodálkozz
2016. aug. 2. 21:30
 27/37 anonim ***** válasza:
51%
#25 egyszer poénból játszd el azt, hogy főleg nőkből álló társaságban azt mondod, hogy "az én életcélom az, hogy jó feleség legyek és boldogítsam a férjem, és jó anya legyek, életrevaló gyerekeket neveljek és mindent megadjak a családomnak". Majd az arckifejezésekből megérted. De amúgy elég itt gyakorin rákeresni a "háztartásbeli" kulcsszóra és mazsolázgatni a kérdésekből.
2016. aug. 2. 21:39
 28/37 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg az a szégyen, hogy képtelen vagy helyesen leírni az "elkel" és a "nélkül" szavakat. Vagy legalább törekednél arra, hogy ne úgy nézzen ki az idehányt szöveged, mint egy alsó tagozatos "fogalmazása". B+, hihetetlen, hogy emberek milyen igénytelen szinten rekednek meg, ha arról van szó, hogy a gondolataikat meg kellene valahogy osztaniuk másokkal.

Meg egyáltalán, mi ez a f***g, hogy a lányok ma már nem vágynak férjre meg anyaságra? Ezt te hol látod? Vagy milyen lányokkal találkozol? Hol menő férfi nélkül élni? Ki a ló.pikula szeretné apa nélkül felnevelni a gyerekét? Miféle agyatlan hülyeség ez? Gondolkozzál már, ember...

2016. aug. 2. 21:48
 29/37 A kérdező kommentje:
36költői túlzàs? Nehezebben essel teherbe, nagyobb a valószìnűsége bizonyos betegségeknek, valamint az unokàd nem làthatod.
2016. aug. 2. 21:58
 30/37 A kérdező kommentje:
28as miutàn kijózanodtàl olvass pàr kommentet el akàr itt akàr màs kérdéseknél a témàban. Te próbàlsz alàzni.
2016. aug. 2. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!