Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?
Figyelt kérdés
A felesegemtol tavaly valtam el-azota minden no akiknel probalkozok elkuld! A barataim szerint azert mert mackos vagyok! Sok no is megjegyezte mikor udvaroltam nekik,hogy mit akar egy ilyen hajfej mint en tolluk! :( 180 cm es 81kg vagyok!2016. júl. 31. 13:15
31/34 anonim válasza:
180/81 nem lehet olyan kövér! Én 182/78 vagyok és a bordáim kilátszanak.
Most tényleg azt várjátok 30as férfiaktól hogy felleljenek meg a jelenlegi tini ideálnak? Ezek a mai srácok lehet 60 kilósak de egészen mások a régiek.
32/34 anonim válasza:
Ott mas lehet agond, nem az alkat, mert 180/81 az veletlenul sem mackos. Ha meg mozogsz is melle egy picit, akkor siman lehet sportos is, akit sokan megirigyelhetnek.
33 eves PASI... Szerintem ez az egyik, amiert... En nem pasival szeretnek lenni, hanem ferfivel. Es a kerdesed is elegge "papis".
33/34 anonim válasza:
Mackós?Az én párom 170centi és tapossa a 90kilót.Nem hiszem hogy ez lehet a gondjuk ha még is ezen problémáznak nem érnek annyit hogy foglalkozz velük.Nehogy magadat hibáztasd talán csak kifogást keresnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!