Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?
Figyelt kérdés
A felesegemtol tavaly valtam el-azota minden no akiknel probalkozok elkuld! A barataim szerint azert mert mackos vagyok! Sok no is megjegyezte mikor udvaroltam nekik,hogy mit akar egy ilyen hajfej mint en tolluk! :( 180 cm es 81kg vagyok!2016. júl. 31. 13:15
11/34 anonim válasza:
Na mi van, mackósajt, 1 év alatt semmi?
12/34 anonim válasza:
A mackós testalkatnak semmi köze hozzá, hidd el. Rajtam is van bőven, még sincs gondom. A közeledéssel / módszerével / önebcsüléseddel / kisugárzásoddal / életviteleddel lesz a gond.
13/34 anonim válasza:
Te vagy az a vörösfejű jóllakott napközis, akit a nőrokonok puszilgatnak az utcán?
14/34 anonim válasza:
#13: Ha 1re gondolunk, nem hinném... az nem rémlik, hogy volt nős, és fiatalabb is, mint 33...
15/34 anonim válasza:
Mindig mást mond. Volt már 20 éves meg 30 is. Újabb csavar.
16/34 anonim válasza:
"Nem az miatt küldenek el, hanem nem jó a kisugárzásod,..."
a geiger számláló mennyit mutat?
17/34 anonim válasza:
Miért? A mackós kérdéseket ugyanaz teszi fel?
18/34 anonim válasza:
Rossz nőknél próbálkozol! Van akinek a te testalkatod jön be! Hajrá hajrá!
19/34 anonim válasza:
Csak az arc számít nekik, a magasságod rendben van-
20/34 anonim válasza:
Jó, de, ha mackóképű, akkor mit csináljon szegény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!