Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?

Figyelt kérdés
A felesegemtol tavaly valtam el-azota minden no akiknel probalkozok elkuld! A barataim szerint azert mert mackos vagyok! Sok no is megjegyezte mikor udvaroltam nekik,hogy mit akar egy ilyen hajfej mint en tolluk! :( 180 cm es 81kg vagyok!

2016. júl. 31. 13:15
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%

Elöször is, ne vedd magadra, sok a b..nkó, ne foglalkozz velük. Másodzor pedig sportolj, nem csak fogyni fogsz, de jobban is fogod érezni magad! :)

25 N

2016. júl. 31. 13:17
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Lol 180/81 és mackós??? Öregem, és 185/85 vagyok, és sportos, de nem a kigyúrt típus...

Ez a mackósság max valami sörhasban testesülhet meg.

2016. júl. 31. 13:20
 3/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem az miatt küldenek el, hanem nem jó a kisugárzásod, biztos olyan világ vége fájdalmad van. Felejsd el az ismerkedést és inkább járj el edzeni, uszni, kutyát sétáltatni. Ha általában ott látnak akkor az ottani társasággal elkezdessz majd beszélgetni és előbb utóbb rád talál a szerelem. Ilyen direktbe, hogy most akkor megismerkedem másnak se sikerül.
2016. júl. 31. 13:22
 4/34 A kérdező kommentje:
#2 nincs kocka hasam van rajta uszogumi erre mondtak a nok,hogy dagadt vagyok merr nekik a ferfias kocka hasak jonnek be! A felesegem is azert vallt el,mert talalt egy sportos paait aki jobban mutat vele! Eloszor megcsalt majd lelepett es szetmentunk! :(
2016. júl. 31. 13:24
 5/34 anonim ***** válasza:
85%
Nos, nem mindegy, hogy az a kiló izom vagy zsír, a zsír nagyobb helyet foglal. No és milyen nőknél próbálkozol? Hozzád hasonló alkatúaknál, vagy olyanoknál, akik vékonyak, sportosak?
2016. júl. 31. 13:28
 6/34 anonim ***** válasza:
39%

fogadd el magad!

sajnálom,hogy ezért hagyott el,ettől még lehetsz értékes ember,sőt az vagy!

találhatsz társat,az alkat egy adottság,el kell fogadni vannak olyanok akik nem tudnak ez ellen mit tenni mert mindentől híznak,egyszerűen ilyen tipusok,vagy valamilyen betegségük van,vagy rossz géneket kaptak az élettől!

minden jót,sok sikert! 30N

2016. júl. 31. 14:49
 7/34 anonim ***** válasza:
85%

" vannak olyanok akik nem tudnak ez ellen mit tenni mert mindentől híznak,egyszerűen ilyen tipusok,vagy valamilyen betegségük van,vagy rossz géneket kaptak az élettől"

3X évesen még fiatalnak érzem magam, hogy feladjak dolgokat az életben... legyen az egy betegség vagy egy rossz genetika, ennyi idősen az ember még ne fogadja el a sorsát, hanem keressen megoldást, léteznek gyógyszerek (igen, van akinek olyan betegsége van, de azért ők a társadalom kisebb része), a rossz genetika pedig csak plusz odafigyelést igényel az étkezés és a mozgás terén...

2016. júl. 31. 14:51
 8/34 anonim ***** válasza:
73%
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Már unom....
2016. júl. 31. 17:45
 9/34 A kérdező kommentje:
#8hogy hogy hanyszor? :/
2016. júl. 31. 23:16
 10/34 anonim ***** válasza:
68%
ha te mackós vagy, akkor én hájas dög, pedig idáig csak pár kilót képzeltem magamon max :D azt gondolom, h rossz lányoknál (külön van írva!!! :D) próbálkoztál. :)
2016. aug. 2. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!