Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?
Elöször is, ne vedd magadra, sok a b..nkó, ne foglalkozz velük. Másodzor pedig sportolj, nem csak fogyni fogsz, de jobban is fogod érezni magad! :)
25 N
Lol 180/81 és mackós??? Öregem, és 185/85 vagyok, és sportos, de nem a kigyúrt típus...
Ez a mackósság max valami sörhasban testesülhet meg.
fogadd el magad!
sajnálom,hogy ezért hagyott el,ettől még lehetsz értékes ember,sőt az vagy!
találhatsz társat,az alkat egy adottság,el kell fogadni vannak olyanok akik nem tudnak ez ellen mit tenni mert mindentől híznak,egyszerűen ilyen tipusok,vagy valamilyen betegségük van,vagy rossz géneket kaptak az élettől!
minden jót,sok sikert! 30N
" vannak olyanok akik nem tudnak ez ellen mit tenni mert mindentől híznak,egyszerűen ilyen tipusok,vagy valamilyen betegségük van,vagy rossz géneket kaptak az élettől"
3X évesen még fiatalnak érzem magam, hogy feladjak dolgokat az életben... legyen az egy betegség vagy egy rossz genetika, ennyi idősen az ember még ne fogadja el a sorsát, hanem keressen megoldást, léteznek gyógyszerek (igen, van akinek olyan betegsége van, de azért ők a társadalom kisebb része), a rossz genetika pedig csak plusz odafigyelést igényel az étkezés és a mozgás terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!