Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?

Figyelt kérdés
A felesegemtol tavaly valtam el-azota minden no akiknel probalkozok elkuld! A barataim szerint azert mert mackos vagyok! Sok no is megjegyezte mikor udvaroltam nekik,hogy mit akar egy ilyen hajfej mint en tolluk! :( 180 cm es 81kg vagyok!

2016. júl. 31. 13:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hát nem értem a 81 kiló mióta mackós. És igen sokat számít a kisugárzásod. Én sem kezdtem volna sose 95 kilós pasival erre most tessék pont egy ilyennel kavarok mert hiába az alakja de valamiért olyan kisugárzása van és önbizalma hogy vonzódom hozzá. Szóval ezen változtass és ne vedd magadra amit mondanak. Nevesd ki őket.
2017. aug. 13. 09:05
 22/34 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem ez az ok, sok nőnek a mackós pasik jönnek be (például nekem is). Másrészt a súlyod és a magasságod alapján nem vagy mackós. Az én párom 190 centi és 105 kiló, és ő is inkább nagydarab, mint túlsúlyos.
2017. aug. 25. 08:09
 23/34 anonim ***** válasza:
64%

Nem mindenki tud csajozni. Ha meg feszül akkor sem. Van ilyen. Vannak viszont rosszlányok!

Matekórán megtanulunk számolni. Irodalomórán megtanulunk írni-olvasni. Történelem....

És csajozni? Itt a hiba! Mindent megtanulunk, csak amit kéne ezt nem!

2018. jan. 25. 15:46
 24/34 anonim ***** válasza:
Küldj képet, megmondom mackós vagy-e, mert a paraméterek alapján nem.
2018. jan. 25. 16:10
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
A mackós 180 magasságnál szerintem kb 100 kilónál kezdődik. 179/85 vagyok és mindennek mondanám magam csak mackósnak nem
2018. jan. 25. 20:05
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Én is elváltam, de inkább nem is próbálkozok, a magyar nőknek az egekben az igény szintje, kinézettől függetlenül mindegyik egy csodálatos, gazdag, Adoniszt akar maga mellé és sportot űznek a pasik elhajtásából/megalázásából. :D

Hagyd a faxba a nőket, inkább járd a saját utadat, jobb lesz neked nélkülük. :D 38/F

2018. jan. 26. 11:14
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

180/81 az hajfej?

Nem az alakoddal lesz a gond.

2018. márc. 19. 17:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

emberek, tanuljuk már meg, hogy nem a kg számít!!!

ha van kisugárzás, akkor nyert ügyed van.

2018. máj. 27. 01:59
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

Lassan 2 év eltelt, de annyi akaraterőd se volt, hogy legalább pár kg -t leadjál?

Akkor mégis mit akarsz? Szerintem a vékony nők 80%-a a hozzá hasonló vékony pasikat kedveli.

Nem sírdogálni kell, hanem tenni azért, hogy neked jobb legyen.

2018. máj. 27. 06:53
 30/34 anonim ***** válasza:
48%
Pedig a megoldás egyszerű, heti 3x kondi, járj el futni és életmódváltás az étkezésben. Siránkozás helyett kapd össze magad!
2018. máj. 27. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!