Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 eves pasi vagyok a nok mindig elkuldenek, ha kozeledek! Valoszinu mert kisse testes, mackos vagyok! Szerintetek?
Nem mindenki tud csajozni. Ha meg feszül akkor sem. Van ilyen. Vannak viszont rosszlányok!
Matekórán megtanulunk számolni. Irodalomórán megtanulunk írni-olvasni. Történelem....
És csajozni? Itt a hiba! Mindent megtanulunk, csak amit kéne ezt nem!
Én is elváltam, de inkább nem is próbálkozok, a magyar nőknek az egekben az igény szintje, kinézettől függetlenül mindegyik egy csodálatos, gazdag, Adoniszt akar maga mellé és sportot űznek a pasik elhajtásából/megalázásából. :D
Hagyd a faxba a nőket, inkább járd a saját utadat, jobb lesz neked nélkülük. :D 38/F
180/81 az hajfej?
Nem az alakoddal lesz a gond.
emberek, tanuljuk már meg, hogy nem a kg számít!!!
ha van kisugárzás, akkor nyert ügyed van.
Lassan 2 év eltelt, de annyi akaraterőd se volt, hogy legalább pár kg -t leadjál?
Akkor mégis mit akarsz? Szerintem a vékony nők 80%-a a hozzá hasonló vékony pasikat kedveli.
Nem sírdogálni kell, hanem tenni azért, hogy neked jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!