Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a lányok a "csak szex kapcsolatot"?

Figyelt kérdés

Ha előtte a férfi elmondja hogy csak szexről szólna, és kölcsönös az egész, (mindkét fél laza kapcsolatot keres) akkor mi ezzel a baj?

27F

2016. júl. 29. 20:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
34%
..de akkor mi különbözteti meg egy sárló kocától..?? :D
2018. márc. 13. 13:01
 32/43 anonim ***** válasza:
0%
Én a nős pasimat csaltam évekig az exemmel. Dupla gyerektartás, tök jó volt!!!
2018. márc. 13. 13:07
 33/43 anonim ***** válasza:
42%
Biztos találsz olyan lányt, aki nem ítéli el. Az meg, hogy mi többiek miért ítéljük el, úgyis mindegy.
2018. márc. 13. 13:37
 34/43 A kérdező kommentje:
Köszi! Sosem mindegy :)
2018. márc. 13. 13:45
 35/43 anonim ***** válasza:
53%

Egy nõnek több problémát jelenthet ez, mint egy férfinak.

Ha egy nõ fūvel-fával összek*rna, akkor közben fennállhat az esélye annak is, hogy közben teherbe esik, aztán ez a saját problémája lesz. A férfi bárkivel hetyegne, anélkül, hogy ilyesmin aggódna. Pontosan úgy tesz, mintha nem az õ problémája lenne.

Akadtam össze olyan férfival, akivel leakartunk feküdni, de jóformán védekezni sem akart. A férfinak ez nem baj, aztán csodálkozik, hogy a nõnek miért is.

2018. jún. 6. 07:07
 36/43 anonim ***** válasza:
58%

Akkor van baj, ha egyáltalán nem ismerem az illetőt. Baráti alapokon kialalkult szexkapcsolat sokkal jobb volt, mint az egyetlen egyéjszakásom. Ugyan kért folytatást, de borzalmasnak éltem meg az egészet.

Minden embernek más, tök mindegy, hogy itt ki mit mond. Nem innen fogod megtalálni sem életed párját, sem egy ideális szexkapcsolatot.

2018. jún. 6. 07:32
 37/43 A kérdező kommentje:

35: Teljesen helytálló amit írsz egyet értek, bár azért vannak férfiaknál kivételek akik ezt prioritásként kezelik.

36: Ebben picit tévedsz, azt gondolom lehet találni értékes embert így is :)

2018. jún. 6. 09:57
 38/43 anonim ***** válasza:
50%

Én nem ítélem el, felőlem úgy éli a szexuális életét mindenki, ahogy akarja, amíg nem veszélyezteti más fizikai épségét, nem erőszakoskodik és nem olyannal próbálkozik, aki nem tud ellene tenni.

Viszont ha nekem vki ezzel jönne, visszautasítanám. Nekem a szexhez szerelem és kapcsolat kell, és úgy érzem, érdemes vagyok egy kapcsolatra, nemcsak vki ágymelegítőjének. Tehát oké, akarja a pasas nyugodtan a csak szex kapcsolatot, de értse meg, ha ez nem velem fog megvalósulni.

2018. jún. 15. 11:05
 39/43 anonim ***** válasza:
53%

1. Szerintem te összekevered az elítélést az elutasítással. Aki elutasítja, az nem feltétlenül ítéli is el, csak ő nem kér belőle.

2. Sok férfi nem jelzi előre, hogy csak szexet akar, hanem szerelmet hazudik, átvágja a lányt, játszik az erzelmeivel, ami undorító dolog.

2018. jún. 15. 11:37
 40/43 anonim ***** válasza:
29%

nekem ez azert nem menne, mert azzal van kedvem szexelni, aki tetszik, aki bejon -- most mindegy hogy kulsoleg vagy a szemelyisege, de tetszik az illeto

ilyenkor konnyen, nagyon konnyen erzelmeket kezdek taplalni a ferfi irant

ebben az esetben pedig a neki csak uritesre kellek dolog en pedig odaig vagyok erte, nem jatszik

vagy o is tobbet lat bennem, mint 3 lyuk vagy inkabb hagyjuk...

2018. jún. 15. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!