Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a lányok a "csak szex kapcsolatot"?
Ha előtte a férfi elmondja hogy csak szexről szólna, és kölcsönös az egész, (mindkét fél laza kapcsolatot keres) akkor mi ezzel a baj?
27F
Nekem ez így hangzik: barátnőnek nem kellesz, ahhoz kevés vagy. De titokban pár érzelemmentes kefélésre jó leszel.
Ezért.
Gyakorlatilag páros önkielégítésről van szó.
Azzal szerelmeskedek, akit szeretek. Ennyire egyszerű.
Ettől még nem leszek se frigid, se prűd. ;)
Bármikor belefér egy villámszex a motorháztetőn vagy a konyhaasztalon, nem kell se lágy zene, se gyertyafényes vacsora. Egyszerűen arról van szó, hogy azt kívánom, akit szeretek.
Képtelen lennék vágy nélkül a szexre, de elhiszem, hogy van akinél a kettő nem függ össze. De nálam igen.
Szerintem működhet ilyen kapcsolat hosszútávon,és nem megalázó,főleg,ha kölcsönös örömszerzésről van szó.Akkor megalázó,ha csak a férfi öröméről szól a dolog.
Bizonyos kor fölött ez szerintem egyáltalán nem cikis.
Szerintem működhet ilyen kapcsolat hosszútávon,és nem megalázó,főleg,ha kölcsönös örömszerzésről van szó.Akkor megalázó,ha csak a férfi öröméről szól a dolog.
Bizonyos kor fölött ez szerintem egyáltalán nem cikis.
36 évesen lettem egyedülálló egy gyermekkel,és nem akarok senkivel sem összepakolni,és publikusan együtt járni jelenleg. Május óta viszonyom van egy idősebb férfival,akinek van egy élettársa,akivel nincs semmi.Süt és főz rá.Jól érzem magam vele.Természetesen kötődünk valamennyire egymáshoz.Ha vannak is érzelmek,akkor mi van.Nekünk ez így jó!!!Sok esetben megtiszteltetés egy nő részéről,ha szeretőnek választják.Valamikor,meg az a megalázó,ha a nő otthon kiszolgálja a hapsit,és a szexben pedig el van hanyagolva.Magyarul bejárónőnek tartja!!Az megalázó!!Máskor is volt ilyen kapcsolatom,és nem voltam megalázva!!Jól éreztem magam tőle.Normálisan bántak velem!!
Na ez az ami nem igaz :D És nem beszélgetünk kihasználásról,amikor mindkét fél egy dolgot akar...értelmezd a kérdést :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!